základní skupiny - skupina A, 1. kolo
19.09.2013 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC St. Gallen - Kubaň Krasnodar 2:0

Ve skupině A si připsal úspěšný vstup do Evropské ligy švýcarský St. Gallen, jenž dvěma brankami po změně stran s přehledem porazil ruský Kubaň Krasnodar. Dominanci domácích gólově potvrdil v 56. minutě Karanović a jednadvacet minut nato Mathys.

Po nevýrazném úvodu hry se domácí začali osmělovat, ale střelám Bucura s Mutschem chyběla buď přesnost, nebo razance. Nejblíže měl ke gólu Martić, jenž krásnou ranou z dálky trefil břevno Belenovovy branky. Do kabin se tak odcházelo k nespokojenosti St. Gallenu za bezbrankového stavu, ovšem v konečném součtu je to mrzet nemuselo.

Uběhlo jen něco málo přes deset minut druhé půle a domácí se konečně dočkali. Rodríguezův centr sice Belenov vyboxoval, ovšem odražený míč uklidil do sítě Karanović. V závěrečné čtvrthodině navíc ještě uviděl dvě žluté karty obránce Krasnodaru Kaboré a musel předčasně opustit hřiště. Po jeho první žluté kartě rozehrál přímý kop Janjatović, jenž úspěšně našl v šestnáctce Mathyse a ten již neměl problém zvýšit vedení St. Gallenu na konečných 2:0.

Švýcarský klub tak odstartoval své působení v Evropské lize na jedničku a má zaděláno na postup do jarní vyřazovací fáze. Krasnodar naopak nepředvedl zhola nic a v příštím kole proti favorizované Valencii bude muset hodně přidat.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
MagpeCZ

0:1

Reagovat
bafpasak

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Sotuen

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuban samozrejme, s takovejma zoufalcema

Reagovat
Sw!fty

Kubaň může být ráda, že se do skupin vůbec dostala, ty zoufalče

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, si pamatuju jak ve fifě 12 jsem St. Gallen dotáhl po 4 letech k vítězství v LM :D je pěkný vidět, že se jim daří

Reagovat
Sw!fty

já jsem hrával na FC Zürich, ale St. Gallen je stálice ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele