1/16 finále - 1. zápasy
20.02.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - KRC Genk 0:0

V úvodním zápase vyřazovací fáze Evropské ligy se diváci branky nedočkali a zápas na půdě ruské Machačkaly skončil bez branek. Poslední tým ruské nejvyšší soutěže předvedl nad očekávání velmi dobrý výkon a v prvním ostrém zápase v roce 2014 rozhodně nezklamal.

Nicméně Machačkala rozhodně nehlásí jen pozitivní zprávy, v samém závěru totiž přišla o vyloučeného Maksimova a ten tak přijde o odvetu. V úvodní dvacetiminutovce se hrálo velmi vyrovnaně z obou stran a ani jeden celek nechtěl udělat výraznější chybu, ovšem přesně v polovině prvního poločasu mohli jít domácí do vedení. Do velké šance se totiž dostal Bucharov, který byl od této chvíle hodně vidět.

Po centru z levé strany se propracoval k hlavičce v pokutovém území a mířil dobře k pravé tyči, ovšem balón nakonec letěl jen o pár decimetrů vedle. Od této chvíle domácí odstřelovali pokutové území soupeře nebezpečnými centry, ovšem defenzíva Genku pracovala velmi dobře. Po změně stran se hrálo nahoru dolů a znovu dobře hlavičkoval Bucharov, ovšem náruč gólmana Kötelese byla připravená.

Následně zkusil štěstí z nějakých třiceti metrů Koulibaly, jenže po necelé hodině hry zamířil příliš vysoko. Poté byl blízko gólu Alijev a po individuální akci mířil mezi tři tyče, jenže na poslední chvíli byl zablokován jedním z obránců. V samém závěru předvedl hodně nevybíravý zákrok Maksimov a po právu se pakoval předčasně do kabin, Genk neměl žádnou výraznou příležitost a skóre utkání se tak neměnilo.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle Machačkala zvládne ! Genk je jalový a Anži solidně posili o zajimavé jména, což tu téměř nikdo neví.

Reagovat
Neuro

mhm

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej na Bucharova a Bystrova

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Teda hriste bylo pekny oraniste ….to moc z fotbalem nemelo spolecneho

Reagovat
smazaný uživatel

jinak anzi lepsi , genk se snazil kombinovat ale moc jim to neslo za to anzi skusila spis nakopavat mice.. uvidime snad Belgie pujde dal . Anzi by se melo soustredit na ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele