základní skupiny - skupina E, 6. kolo
12.12.2013 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Fiorentina po vítězství nad Dněprem postupuje bez porážky

Naprosto jasně rozdělené role jsme viděli ve skupině E, kde nakonec Fiorentina po výhře nad Dněpropetrovskem udržela první místo. Tak jako tak ovšem postupují do vyřazovací fáze EL oba zmiňovaní.

Oba celky už měly před vlastním zápasem jistotu postupu do vyřazovací fáze a mohlo se tak hrát bez zbytečného napětí. První velkou možnost měl po pěti minutách Ambrosini, ovšem tváří v tvář proti strážci ukrajinské svatyně neuspěl! Naproti tomu udeřili hosté: Konopljanka si narazil s Rotanem a následně pohotovým zakončením ke vzdálenější tyči zavěsil - 0:1!

Fialky mohly ještě do pauzy kontrovat. Konkrétně to byl Cuardado, jeho pokus ale skvěle reagující Bojko za svá záda nepustil a hlavička Rydera pro změnu o chvíli později nemířila do vyznačeného prostoru! Tři minuty před koncem prvního dějství se však domácí strana přeci jen dočkala: Cuardado svým centrem oslovil nabíhajícího Joaquína a rázem to bylo 1:1.

Mírná převaha AFC pokračovala i po obrátce. Cuardado mohl definitivně překlopit vedení na domácí stranu, ovšem pozorný brankář ukrajinského týmu byl na místě. Na druhém konci hřiště natáhl opět Konopljanka a Neto měl plné ruce i nohy práce, aby jeho projektil vytěsnil! Necelou čtvrthodinu před koncem ale natáhl Cuardado a zajistil tím Fiorentině celkové prvenství - 2:1.

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

Záleží jak k tomuto zápasu přistoupí Fiorentina...1:1.

Reagovat
HullCity

Postup tu je tak jako tak,akorát zamrzí,že doma jsme s Fiorentinou prohráli...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele