základní skupiny - skupina A
08.11.2012 19:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Udinese nečekaně padlo do náruče Young Boys

Udinese na svém stánku Friuli šokovalo. V domácím prostředí se nechalo přestřílet Young Boys a přišlo tak o sedmizápasovou evropskou šňůru bez porážky. Přitom se ocitlo na dně tabulky s tříbodovým odstupem na první příčku.

Trenér Guidolin nicméně z takového jen na pohled katastrofálního postavení nehodlá dělat žádnou vědu, o čemž svědčí i jeho vtipný pozápasový komentář: "Jsme na dně tabulky? To jsme se pak ocitli v dobré společnosti. Zdá se, že kluby, které můžou za hráče utratit 40 milionů eur jako Zenit Luciana Spallettiho nebo Manchester City Roberta Manciniho, si nevedou o nic lépe." Pro Udinese je nicméně tak jako tak tato domácí prohra velkou fackou, o tom nemůže být sporu; vždyť byl do základu povolán i obvykle šetřený Antonio Di Natale.

Právě zkušený forvard jako první donutil brankáře Wölfliho k akci, zatímco na druhé straně zpackal koncovku Bobadilla, při posledním setkání obou týmů rovnou třígólový. Ačkoliv dnes už Bobadilla tolik vidět nebyl, střeleckou listinu přinejmenším otevřel, když coby exekutor přímého kopu našel škvíru ve zdi. Chvíli předtím Di Natale jednou orazítkoval břevno a podruhé minul.

Právě kolem Di Nataleho se jako obvykle točilo takřka veškeré nebezpečenství, které si pro soupeře Friulani připravili. Chvíli před pauzou veterán senzačně selhal na penaltovém puntíku, aby okamžitě po restartu duchapřítomně využil zaváhání golmana Wölfliho, jenž Armerův centr pouze vyrazil na Italovy kopačky.

Teprve tato změna skóre odstartovala pravou kanonádu. Po sérii spálených šancí na obou stranách vrátil Švýcary do vedení Švéd Farnerud střelou z 20 metrů. Vzápětí Fabbrini selhal v klíčovém okamžiku, neboť Young Boys osvědčili pravidlo "nedáš-dostaneš". Nuzzolo totiž 17 minut před koncem dorazil Zarateho střelu z těžkého úhlu. Na to už zvládl odpovědět akorát Fabbrini rázným utnutím zmatku v protivníkově pokutovém území, mezitímco Ranegie v koncovce jenom dál potvrzoval svou dnešní mizérii.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
KingMaster13

Udinese musí napravit prohru ve Švýcarsku jinak mají po postupu 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
HullCity

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese to napraví 2:0 (2x NATALE)

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

YB YB a zase YB tým který předvádí výkony jen na domácím umělém trávníku venku je to celek na úrovni Dukly ... pokud bude hrát Di Natale přijde vícegolový rozdíl 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Recoba Inter

Merda Udine

Reagovat
M11

trapas !

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Natale vic jak gola uz davnou dat neumi a celkove to je slaboucky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele