základní skupiny - skupina H
04.10.2012 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Partizan 2:0

Fotbalisté Rubinu Kazaň potvrdili velice dobrou formu v duelu se srbským Partizanem a v domácím prostředí ho dokázali porazit 2:0. Tím tak navázali na úvodní remízu 2:2 z půdy Interu Milán, kde dlouho sahali i po vítězství. Nakonec se museli spokojit s bodem a nyní vše napravili. Naopak bělehradský celek nepřenesl dobrou formu z ligy do pohárového vystoupení a postup ze skupiny se mu lehce vzdálil.

Srbský tým totiž získal v úvodním zápas skupiny H pouze bod s ázerbájdžánským celkem Neftči Baku a nyní pravděpodobně bude muset překvapit italského favorita z Milána. Domácí rozhodli o svém vítězství v jinak vyrovnaném zápase na konci úvodního a na začátku druhého dějství, kdy vstřelili druhou branku a byl rozhodnuto, Partizan se totiž na žádnou odpověď nezmohl.

Kazaň mohla jít do vedení už ve 3. minutě. Po zmatku hostující defenzívy se odraženému míči dostal Rondón, ten ale z hranice penalty a mířil těsně vedle. Poté se ale hra srovnala a šance k vidění nebyly, teprve po půl hodině hry zahrozili hosté. Z rohu vápna totiž nebezpečně vypálil Ninkovič, nicméně brankář Ryžikov dokázal vyrazit míč před sebe. Nicméně v poslední minutě úvodního poločasu se domácí dostali do vedení.

Z osmnácti metrů vypálil Eremenko a gólman Stojkovič dokázal míč vyrazit jen před sebe, kde stál nikým nehlídaný Karadeniz. V nastavení mohl zvýšit vedení domácích Rondón, jenže jeho střelu vyrazil Stojkovič a následná dorážka skončila v zámezí. Ihned z kraje druhého dějství po krásné kolmici předvedl sprint Rjazancev a technickou střelou překonal Stojkoviče.

Domácí následně kontrolovali průběh zápasu, nicméně v 58. minutě mohli hosté utkání zdramatizovat. Po centru Ninkoviče se ocitl před prázdnou brankou Milijkovič, toho ale ne poslední chvíli odzbrojil César Navas. Hosté se k další vyložené možnosti už nedostali a Kazaň dohrála utkání s čistým štítem, v dalších bojích v základní skupině H tak může hrát ve větším klidu než jeho srbský protivník.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com, eurofotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 možná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele