základní skupiny - skupina E
04.10.2012 21:05 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Marná snaha. Švábi neuspěli ani na hřišti Molde

Trápení Stuttgartu evidentně nebere konce! Tradiční celek navazuje na "své" již proslulé podzimní výsledky a vyjma bundesligy zatím nezhoubný virus pronikl i do Evropské ligy, kde VfB odjíždí z Molde bez bodu.

Na poloprázdném Aker Stadionu se začalo ve slušném tempu. Po taktické stránce lépe připravení Švábi drželi častěji míč na svých kopačkách, avšak jako první mohlo z ničeho nic udeřit na opačné straně: Dioufovu ránu však Ulreich zpacifikoval. Odpověď si přichystal Traoré, jeho rána si to však nasměrovala pouze do levé tyče Pettersenovy svatyně, dorážka pro změnu mířila vysoko nad branku!

To bylo na dlouhou dobu jediné vzrušení, když teda nepočítáme nepřesné pokusy z kopaček Dioufa a Eikrema. Aktivní Diouf musel být po půlhodině hry nahrazen Bergetem, čímž domácí přišli nejen o největší ofenzivní zbraň, ale také o vítr z plachet. Naopak VfB s přicházejícím odchodem do kabin výrazně přidalo a výsledkem byly možnosti Harnika, Hajnala a Ibiševiče, ani jednomu se však nepovedlo nasměrovat svoje úsilí do vymezeného prostoru.

Krátký oddech z nastoupeného trendu neubral! Byli to znovu Ibišević a Traoré, ani jednomu z nich se ale nepodařilo nalézt prostor branky. Svěřencům Bruna Labbadii evidentně nebylo přáno, což jasně deklarovaly další příležitosti Harnika a Kuzmanoviče, přičemž na opačném pólu hřiště stačilo opravdu málo: Linnes narýsoval perfektní centr do pokutového území, kde chyboval Tasci a střídající Berget tak měl před sebou snadnou úlohu - 1:0. Po hodině hry mohl přidat pojistku Chima, nejdříve však hlavičkoval do tyče, aby Berget následně zamířil do opačné tyčky stuttgartské branky! Když ze standardek neuspěli ani Gentner a Ibišević, tak dvě minuty před koncem střídající Mönstrom oslovil Chimu a ten nekompromisně uzavřel na 2:0.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Hiko

Plichta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
Hiko

Bravo, Molde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele