základní skupiny - skupina H
20.09.2012 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Partizan - Neftçi Baku 0:0

Partizan nedokázal v důležitém zápase s ázerbajdžánským Neftci Baku vyhrát a hned na úvod ztrácí dva body, které mu můžou v konečném účtování hodně chybět. Nováček soutěže, který se do základních skupin evropských pohárů probojoval jako první klub v zemi, měl ovšem pořádný kus štěstí, že střelba soupeři dnes prostě vůbec nevycházela.

Srbský celek byl v úvodních minutách aktivnější, Neftci se však jeho počátečnímu menšímu tlaku ubránilo. Mitrovičův pokus nejprve skončil vedle, Miljkovičovu střelu zase v pohodě lapil gólman Stamenkovič, pro něhož jako pro srbského hráče byl návrat do své vlasti rozhodně příjemným zpestřením.

Poté vypálil dobře Tomič, rovněž však neúspěšně. Hosté se dostali ke své první střele ve 30. minutě, Woobayovu šanci ale zablokoval včas obětavý Ostojič. Jinak Partizan byl směrem dopředu stále lepší. Jenže Markovič mířil vedle podobně jako Mitrovič. V závěru první půle zasahoval přece jenom i domácí gólman Stojkovič, který musel hasit požár po rohovém kopu Flavinha, po němž pálil Imamverdijev.

Druhý poločas byl z obou stran také hodně vyrovnaný, byť si více gólových možností tvořil bělehradský klub. Markovič bránu přestřelil, Tomič rovněž střílel mimo určený prostor a Mitrovičova volej se zase neujala. Po rohovém kopu Tomiče střídající Ščepovič v 70. minutě hlavičkoval špatným směrem.

Závěrečné minuty byly pro Neftchi hodně horké. Partizan ho hodně přitlačil a k vedoucí trefě neměl opravdu daleko. Stamenkovič však ve vyložené pozici nejprve vychytal Markoviče, v poslední příležitosti se ke střelbě protlačil Tomič, jenž si zaběhl hluboko do vápna, avšak ani on nenašel tu správnou mušku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

No,když už se dostali až do skupiny,tak jim budu věřit alespoň v zápasech proti Partizanu:remízka 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Porad nemuzu uverit je Baku je ve skupinach ...kazdopadne je to mile zpestreni...na Partizan stacit nebudou...tip 1..3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neftchi do tohoooo.tip: 1-2 pro Neftchi :))

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ale nevsadil bych na to

Reagovat
smazaný uživatel

Partizan vyhraje, ale nic lehkého nečekám! tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

uz len kvoli tym velkohubym kaukazkym kecom to prajem partizanu !

Reagovat
MagpeCZ

2:0

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
pedro-pedro

1:1 trochu překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

při vší úctě k Baku, o postup by Partizan měl především bojovat doma s Kazaní, tento dvojzápas prostě musí!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele