základní skupiny - skupina C
20.09.2012 19:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Fenerbahçe SK - Olympique Marseille 2:2

Fotbalisté Fenerbahce nedokázali na úvod vybojovat velice cenné tři body a zdolat tak papírově nejsilnějšího účastníka skupiny. Dlouho to vypadalo, že turecký výběr nakonec uhájí dvougólový náskok, jenže ve čtvrté nastavené minutě o něj definitivně přišel a už se nedalo nic dělat. Francouzský celek je v tuto chvíli maličko na ústupu ze slávy, ovšem nyní ukázal, že umí bojovat až do poslední minuty.

Vzhledem k průběhu zápasu je nerozhodný výsledek jasnou ztrátou pro domácí tým, ovšem zatím to rozhodně nic neznamená. Domácí celek mohl jít do vedení už v úvodní minutě. Po dlouhém centru se do hlavičkového pokusu opřel Alex, nicméně brankář Mandanda skvěle vyrazil míč do břevna a následně byl Ayew v ofsajdu. O pět minut později spálilo Fenerbahce další tutovku, kterou Mandanda reflexivně jednoruč vyrazil na rohový kop.

Poté se sice hra srovnala, domácí ale měli míč častěji na kopačkách a nakonec se po necelé půl hodně dostali do vedení. Po krásné narážečce s Alim Kaldirim se před Mandandou objevil Caner Erkin a nekompromisní ranou prostřelil bezmocného gólmana. Domácí celek tlačil i nadále, avšak pět minut před koncem půle mohlo být srovnáno. Po krásné otočce trefil břevno z hranice vápna Valbuena. V 57. minutě bylo v tureckém táboře ještě veseleji.

Hvězdný Alex využil rychlé a přesné přihrávky do vápna a snadnou střelou zvýšil vedení tureckého výběru. Marseille ovšem postupem času zvyšovala tempo a nakonec se vrátila do hry v poslední desetiminutovce. Valbuena předvedl fantastické dvacetimetrové sólo, jímž prošel naprosto dezorientovanou obranou soupeře a které zakončil střelou k levé tyči. Hosté začali tlačit a nakonec se na ně štěstí usmálo v poslední možnou chvíli.

Ve čtvrté nastavené minutě byl totiž nejprve centr Cheryoua zblokován na rohový kop a po něm se stal hrdinou André Ayew. Ten totiž na přední tyči vyskočil nejvýše a s přehledem pokořil gólmana Demirela. Diváci tak viděli velice zajímavé utkání a určitě se bavili fotbalem, jejich svěřenci je i přes zpackaný závěr určitě nezklamali.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HullCity

Tak tohle bude hodně zajímavý zápas!Moc se těším a vzhledem k tomu,že se hraje v Turecku tak bych vsadil na to,že padne víc jak 4 goly...3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je velice těžký zápas na tipování. Marseille je asi papírově silnější, ovšem hraje se v Turecku.

tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pekelne prostredi....tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 pro FENERBAHCE !

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

přeju Fenerbahce aby potupily Marseille aspon 5:0, ale asi jinak 2:2

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Langi

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zápas kola s vítězným koncem pro Fenerbahce, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahce se nedari a Marseille toho vyuzije... 1:3

Reagovat
MagpeCZ

0:1

Reagovat
pedro-pedro

Mírný favorit jsou pro mě hosté, ale v Turecku to bude peklo zkusím remízu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool 2-0 ole,ole,ole FENERBAHCEEEEEE :)))

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/ffd777c5d459a966e193b3c7c95af089/

ole, ole, ole OLYMPIQUEEEEEE .... za ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvoleee to si děláš prdel ... Já nechápu jak může někdo dostat v 94 minutě gol! :D

Ale Fenerbahce byl lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele