základní skupiny - skupina L
08.11.2012 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - Levante UD 0:0

Twente ani napočtvrté nedokázalo zvítězit, tentokráte nedokázalo propasírovat balón do sítě odhodlaně a nesmírně dobře bránícího Levante a značně si zkomplikovalo cestu do vyřazovací fáze soutěže. Levante podalo velmi dobrý výkon směrem dozadu, v ofenzívě se výrazněji neprosazovalo a moc velkých střeleckých příležitostí nenastřádalo.

O úvodní šanci se postaral již po sedmi minutách domácí hroťák Castaignos, jenž se po rohovém kopu dostal do střelecké příležitosti, kterou lapil pohotovým zákrokem Keylor Navas. Na druhé straně hlavička Pedra Riose mezi tři tyče nezamířila, ačkoliv to měla k pravé tyči blízko. Twente po čtvrthodině hry převzalo iniciativu, snažilo se útočit, ovšem v závěrečné fázi doplácelo na nedostatečnou kreativitu, v neposlední řadě také výbornou obranu Los Granotes.

Krátce po půlhodině hry se pořádně odvázalo i na brejky hrající Levante - Papakouli Diop napřáhl zpoza šestnáctky a bulharský brankář Mihajlov svou robinsonádou pobavil domácí diváky. Ti se museli bavit pouze podobnými dílčími okamžiky, zápas sám o sobě toho moc nenabídl, pěkných akcí bylo poskrovnu a ryzích gólovek jakmysmet.

Deset minut po obrátce mohl dostat do vedení domácí Dougles, ale ve velké příležitosti nedokázal svůj pokus po rohovém koupu umístit mezi tři tyče. V prostřední pasáži druhého dějství ovšem hra skomírala, novináři ani filmové štáby se nemohli o co opřít a oba mančafty vypadaly, jako by šetřily boje na ligové boje. Výjimku tvoří poslední minuty, v nichž mohla strhnout vítězství na svou stranu obě mužstva.

Ponejprv Edson Braafheid ztroskotal na vynikajícím zákroku Navase, zatímco na druhém konci trávníku Angel přestřelil branku ve chvíli, kdy čelil jen vyběhnuvšímu Mihajlovovi. Bulharský brankář uchránil své družstvo i v závěru, když byl blízko vedoucí brance po rychlém kontru Javi Barkero, ale ani on nedokázal hnout se skóre utkání, které skončilo zaslouženou remízou.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (18)

Přidat komentář
KingMaster13

1:0 ať se ta skupina trochu zdramatizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co v tom Levante delali ale doma by to melo byt o necem jinem...tip 1...3:1

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

jasná remíza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
DieFohlenBMG

oba gol tip 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chce Tweente bojovat o postup pak je tohle pro ně nejdůležitější zápas dneska prostě musí i když Levante není špatné domací prostředí pomůže Tweente urvat všechny 3 body 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Veselac

oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footreview.net/home/viewvideo/5868/uefa-europa-league-2013/fc-twente-0-0-levante

Koukám, že každej dával oba gól jinač nejlepší věta tohoto kola:,,oba mančafty vypadaly, jako by šetřily boje na ligové boje."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele