základní skupiny - skupina F
06.12.2012 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Dněpr deklasoval Stockholm a po skupinách je nejlepším týmem

Zápas, v němž o nic nešlo. Stockholm byl vyřazen už před posledním kolem, Dněpr Dněpropetrovsk měl zajištěné první místo. Přesto si Ukrajinci neodpustili naložit švédskému trpaslíkovi regulérní debakl, deklasovali Stockholm 4:0 a díky tomu mají nejvíc bodů ze všech celků Evropské ligy. Nepřímo si tak napsali roli černého koně soutěže.

Bez nadsázky jde napsat že šlo o utkání jednoho týmu. Švédský celek si za celých devadesát minut vypracoval jedinou slušnou šanci, naopak Dněpr mohl nasázet Stockholmu klidně šest, sedm branek. Nakonec zatížili konto outsidera "jen" čtyřikrát.

Už ve dvanácté minutě střílel z vápna Konopljanka, avšak minul. Deset minut poté však ukrajinský reprezentant v šestnáctce narazil na odpor Lorentzona, byl faulován a resultem byla penalta. Té se chopil Nikita Kalinić a se štěstím prostřelil Turina - 1:0.

Do poločasu přidali domácí ještě jednu branku. Konopljanka opět asistoval, když jeho centr dolétl na kopačku Romana Zozulji a ten prostřelil golmana hostí podruhé - 2:0. Krátce po změně stran se útočník Dněpru trefil podruhé, když tentokrát zužitkoval v branku přihrávku Giuliana - 3:0.

Ukrajinský celek měl příležitostí na půlsezonu, ale gólů přibývalo relativně poskrovnu. Stoprocentní šance spálili jak Kalinic střelou z malého vápna, tak Kravčenko. Až pět minut před koncem padal kosa na kámen počtvrté. Po nepřehledné situaci v pokutovém území dolétl balon na nohu Kravčenka a ten uzavřel na konečných 4:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
KingMaster13

2:0

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
HullCity

Famozně zvládli hráči Dněpru zápasi proti AIK a vůbec,celou skupinu!!!Prý bylo před sezonou jasné,že skončí na 3.místě,ale oni vyhráli skupinu a můžou se tak vyhnout těžkým soupeřům z LM a dalším vítězům skupin...

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch stridal kuli vykonu nebo zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli kartě

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

nu, dejme tomu, že bych se přikláněl k výsledku 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele