základní skupiny - skupina A
25.10.2012 21:05 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Young Boys zásluhou Bobadilly obrali o body Udinese

Premiérové tři body už si do tabulky zapsal také Bern, který především díky Bobadillově hattricku překonal Udine a po třech kolech tím pádem zůstává stále ve hře! Italský tým má bodový náskok a Liverpool vévodí s náskokem tří bodů.

Premiérový soutěžní výstup na švýcarské půdě nezačalo Udinese zrovna dvakrát šťastně, právě naopak. Neuběhly ani čtyři minuty, když Zarate vyslal za obranu Bobadillu, jenž se pohotovou ranou nemýlil - 1:0. Po chvilce reagoval hlavičkující Fabbrini, odražený míč se pak snažil dopravit na místo určení Ranégie, ale zpoza vápna na Wölfliho nevyzrál! Ještě do pauzy zakončoval neúspěšně Faraoni.

Šéf hostující lavičky, Francesco Guidolin, následně udělal o poločasové přestávce hned několik změn a místo Ranégieho a Agyemang-Badua poslal na trávník dvojici di Natale - Pereyra. Očekávaný progres se však ani přesto nedostavil. Snahu sice jevil Fabbrini, ani tentokrát však se svým pokusem neuspěl. Po hodině hry pak mohl přidat pojistku Bobadilla, bývalý hráč Gladbachu však nemířil přesně!

Argentinský kanonýr se však zanedlouho své druhé branky v utkání přeci jen dočkal a nemalý vliv na celé situaci měl Farnerud, který celou akci nalinkoval a Bobadilla už měl před sebou tu jednodušší část - 2:0. Italové nakonec kontrovali v sedmdesáté páté minutě, kdy se po rohu Armera prosadil další bek Coda - 1:1. Definitiva však nastala devět minut před koncem: Domizzi ve vápně srazil střídajícího Gonzáleze, načež se mohl Bobadilla chopit penalty, a svým třetím zásahem utkání rozhodnout - 3:1.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
KingMaster13

Udinese to má díky výhře na Liverpoolu dobře rozjeté a teď prostě by měl ty 2 zápasy vyhrát aby postoupil 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese přerazí Bern gól di Natale

Reagovat
blaugrana

To je zas rozhodca.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/ybudi31-hC24Wx7zbzniLUJL

Máte tam chybu. Coda se trefil z rohu, ne z penalty. No možná teda stál někde u penalty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele