1/16 finále - odvety
23.02.2012 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympiakos Pireus - Rubin Kazaň 1:0

Olympiakos Pireus vyhrál i na domácí půdě 1:0 a bezpečně postoupil do dalších bojů. Jedinou branku Řeků vstřelil už po čtrnácti minutách hry Rafik Djebbour. Rubin Kazaň se rozloučil s Evropskou ligou, aniž by Olympiakosu vstřelil gól.

Několikanásobný řecký šampión zahájil své domácí utkání velmi dobře, prvních třináct minut kontroloval hru, a pak nemilosrdně udeřil. Djebbour si při standardní situaci našel ve vápně místo a nekompromisní hlavičkou poslal Olympiakos do vedení - 1:0. O sedm minut později to ve vápně Kazaně znovu hořelo, naštěstí brankář Ryžikov svůj celek podržel. Ve 31. minutě se činil i brankář domácích Roy Caroll, který hodně z branky zachytil nepříjemnou přihrávku jednoho z hráčů hostí, kdyby tak neučinil, mohlo být srovnáno.

Každopádně další branka v prvním poločase nepadla, Olympiakos vedl po první pětačtyřicetiminutovce nad Rubinem Kazaň 1:0.

Deset minut po začátku druhého poločasu se opět tlačil k míči autor jediné trefy Djebbour, brankář Ryžikov ve spolupráci s obranou celou situaci vyřešil. Rusové to měli proti dobře zformované obraně Olympiakosu složité, ta když polevila, zasáhl výtečný Carrol. Bylo tomu tak zejména v 70. minutě, kdy zblízka vychytal střelu Navase! To bylo ze strany hostů všechno. Do útoku se nehnali ani domácí, a tak sudí Stefan Johannesson nakonec odpískal zápas za konečného stavu 1:0 pro Olympiakos Pireus. Řekové se tak mohou těšit na další boje.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olympiakos má formu jak prase doma vyhrajou stejně jako venku 1:0 i když herně budou mít na víc

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza

Reagovat
jewix

Výhra s nulou vzadu a postup Pirea.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

preju Kazani vyhru 0:2, ale realne to vidim spis na 2:0 pro domaci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele