osmifinále - odvety
17.03.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - SL Benfica 1:1

Benfica si díky remíze uhrané v Parku princů s Paris Saint-Germain zajistila postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Doma totiž dokázala porazit svého soupeře 2:1, takže nerozhodný výsledek svěřencům kouče Jorgeho Jesuse stačil. Domácí se s touto soutěží loučí a budou se již odteď plně soustředit jen na dění v Ligue 1 a Coupe de France.

Zprvu se o střelu na bránu pokusil lisabonský Fábio Coentrao, jenže pouze přestřelil. Ve 27. minutě se však již hosté ujali vedení. Eduardo Salvio, který je v Benfice na hostování z Atlética Madrid a jenž právě se španělským týmem loni slavil triumf v Evropské lize, předal Gaitanovi, napřáhl z pětadvaceti metrů a parádní ranou překonal gólmana Edela.

O osm minut později se však domácím podařilo vyrovnat. Ceará poslal centr do vápna, kde sklepával míč hlavou Hoarau pro Bodmera, jenž se nádherně opřel do voleje a střelou k tyči nedal lisabonskému brankáři Robertovi žádnou šanci. Do konce poločasu se už nic závažnějšího neudálo.

Hostující Oscar Cardozo neměl přesnou mušku a pálil jenom nad bránu, v 72. minutě zkoušel ten samý hráč štěstí z dálky znovu, avšak i podruhé si Edel sáhnout na míč nemusel, jelikož střela letěla nad. PSG si jinak gólové příležitosti tvořilo s velkou těžkostí. Asi v největší byl Sakho, kterému nacentroval z rohového kopu Nene, jenže pařížský stoper rovněž mířil nad.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
PePiG7

1-1 Erdinc-Cardozo

Reagovat
smazaný uživatel

0 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra PSG

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
Losinho

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
FC Porto FC

0:1 (F.Coentrao)

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
FC Porto FC

Dobře Benfica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele