1/16 finále - odvety
24.02.2011 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chabý fotbal! PSG přesto přes Borisov postoupil

I nepřesvědčivý výkon posunul fotbalisty PSG do osmifinále Ligy mistrů přes běloruský BATE Borisov. Z prvního zápasu si odvezlo remízu 2:2, kterou mimochodem zařídil až v 89. minutě vyrovnávacím gólem Peguy Luyindula, nakonec se ukázala tahle trefa jako rozhodující v celém duelu. Doma Pařížané uhráli bezbrankovou remízu, která jim díky dvěma vstřeleným brankám na hřišti soupeře nakonec stačila k postupu.

První poločas nabídl příšerný fotbal. Snad jen 4. minuta byla trochu zajímavá, když poprvé vypálil domácí forvard Erdinc, ovšem gólman Hutar mu jeho střelu polapil. Ono zápasu nepomohla ani chabá návštěva v Parku princů, která jindy své miláčky dožene k těm nejlepším výkonům. Slavný stánek zaplnilo jen 5000 diváků.

Těsně po půli fauloval domácí Camara pronikajícího Šitova a BATE měl možnost rozehrání standardky. Jenže Bressan z přímého kopu zamířil jen nad břevno. Podobně blízko vstřelení gólu byl i jeho spoluhráč Rudik v 58. minutě, ani ten však domácího muže v rukavicích jménem Edel nepřekonal.

O pár vteřin později vyzkoušel štěstí z dálky pařížský Maurice, ovšem jeho střela jen přeletěla branku. Na druhé straně střílel zpoza vápna Voloďko, tuhle šanci však v pohodě kryl Edel. Hutar se následně musel vytáhnout proti pokusu Clémenteho, v 82. minutě ještě dobře mířil domácí Ceará, ale borisovský gólman dokázal brilantně vyrazit alespoň do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
PePiG7

1-0 Erdinc

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Paris by to doma meli zvladnout...1:0,2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 1

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

5000 diváků? Tak to je LOL

Reagovat
Ranoth

demence demence jediny zapas mi zas utece PSG

Reagovat
onze

Čo za blud tu opať píšete akých 5000 divákov ????????????? Oficiálne bolo 17 717 divákov. Podľa Vášho príspevku, ste zápas vôbec nevideli. Strašne veľa chýb, tu máte v článku.

Reagovat
FC Porto FC

na PSG z 55 000 volných míst je zaplněno jen 17 000

Reagovat
smazaný uživatel

I nepřesvědčivý výkon posunul fotbalisty PSG do osmifinále Ligy mistrů přes běloruský BATE Borisov. Nevedel som ze PSG hra Ligu majstrov. Opravte to na EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele