základní skupiny - skupina A
04.11.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Red Bull Salzburg 0:0

Fotbalisté Juventusu Turín opět v Evropské lize nepřesvědčili a připsali si další remízu. Stará dáma si výsledkem 0:0 s místy lepším Salcburkem komplikuje postup do další fáze.

Juventus začal svižně, centr Del Piera byl jako obvykle velmi nebezpečný, avšak Amauri na něho nedosáhl. O chvíli později se museli mít Rakušané opět na pozoru, střelu Del Piera brankář hostí jenom vyrazil před dotírajícího Marchisia, ten však nebyl schopen míč dostat do branky. Ještě do konce prvního poločas měli jakési polo-šance Legrottagglie a na straně Salcburku obránce Afolabi. Stará dáma měl více ze hry, ale o drtivé převaze nemohla být ani řeč.

Ve druhém poločase byl překvapivě lepší Salcburk, Wallner ale hlavičkoval vedle. Šancí ubývalo a diváci příliš fotbalového umu neviděli. Jak už bylo řečeno, Salcburk byl místy lepším týmem, nicméně ani on se do vyloženého zakončení nedostal.

V závěrečné fázi přiťukl Amauri míč Sissokovi, ale ten namířil svůj projektil jen doprostřed branky, kde stál připravený Tremmel. Domácí tifosi jistě vystrašila i nenápadná střela Jantschera, která skončila těsně vedle. Asi největší šanci prvního poločasu měl Augustinussen, střídající hráč si dobře naskočil na přesný centr a bohužel pro Salcburk minul. Nevýrazné utkání nakonec skončil bez branek, pro Salcburk je to jistě cenný bod, pro Juventus velká ztráta.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady nemuze byt nic jineho nez cista 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

kua doufam ze se uz nebude opakovat to co bylo minuli zapas chci videt stejne nasazeji jako proti AC

Reagovat
Pinturicchio

No, zas tak lehké, jak se to může zdát, to být nakonec nemusí. Bude nám chybět 15 ! ! ! hráčů ( včetně těch, kteří nemůžou nastoupit v EL ). Ale pokud podáme stejně bojovný výkon, jako v sobotu proti AC, tak bychom to jednoznačně zvládnout měli.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
Veselac

Juve to ukopou 3:0

Reagovat
cresposuper

3-1, Za Calcio

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza JUVE!!!!škoda že to neni Liga Mistru ale Evropská Liga

Reagovat
cerwi

Juve Juve

Reagovat
Veselac

Juve Juve co jste to provedli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že postup ze skupiny je utopií. Porazit Poznaň u nich a doma CITY je v jejich momentalni forme nemozne. Ach jo.

Reagovat
diastan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele