základní skupiny - skupina E
16.09.2010 19:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Dynamo Kyjev - BATE Borisov 2:2

Utkání mezi Dynamem Kyjev a běloruským BATE Borisov skončilo nerozhodně 2:2. BATE vedlo zásluhou Rodionova, jenže Dynamo ještě do poločasu otočilo. Konečné slovo měli přeci jenom Bělorusové, krásná střela Nekhaychikova znamenala dělbu bodů.

Východoevropské derby mezi Dynamem Kyjev a BATE Borisovem mělo bleskový začátek. Už ve 3. minutě postupoval Rodionov sám na kyjevského brankáře a nezaváhal. BATE tak mělo skvělý start do utkání a vedlo možná trochu překvapivě 1:0. Tento výsledek nemusel dlouho vydržet, Bordachov totiž fauloval v pokutovém území Guseva a rozhodčí odpískal penaltu. Bohužel pro domácí jí Milevskyi trestuhodně zahodil, takže BATE stále vedlo. Útočník Kyjeva si vše vynahradil o chvíli později. Stejně jako Rodionov se i Artem Milevskyi ocitl sám před brankářem, a také on si dokázal poradit - 1:1.

Ještě do poločasu stihl strhnou vedení na stranu Dynama Kyjev Eremenko, ten uvnitř pokutového území šikovně zasekl a pak skrz dva obránce poslal míč nechytatelně ke vzdálenější tyčce - 2:1 pro Dynamo Kyjev. První poločas tak vyhráli domácí, ovšem BATE ještě nehodlalo říci sbohem. V 54. minutě se opět měnilo skóre, Nekhaychikova střela krásně zaplula k tyči a mladičký brankář Koval se mohl natahovat marně - 2:2. Oba celky mohly urvat vítězství na svojí stranu ale do konce hrací doby se už skóre nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mircu5

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
cresposuper

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele