základní skupiny - skupina L
21.10.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

CSKA Sofia - Rapid Vídeň 0:2

Rapid žije. Vídeňské mužstvo splnilo povinnost, z vychladlé sofijské půdy si díky slepeným gólům Hesselinka s Hoffmannem z poloviny první půle veze tři body a vrátilo se do hry o postup. Je ale nutno zdůraznit, že postupové šance Rapidu jsou spíše teoretické, ztráta tří bodů a vzájemného zápasu na Besiktas je vinou domácího zaváhání příliš hluboká.

Ačkoliv do Sofie přijížděl jako favorit Rapid, aktivnější bylo zpočátku domácí CSKA. Po jedenácti minutách hry hrozil Gregory Nelson, obrana Rapidu však jeho jedovku přestála bez úhony. Domácí hrozili i nadále, v 15. minutě střílel Marquinhos jen těsně nad břevno, Hedl si pak připsal první zákrok po průniku a následném zakončení Sheridana.

O to krutější pak pro domácí byla náhlá efektivita Rakušanů, po Kavlakově rohu hlavičkoval velmi vysoký Soma a pohotovým volejem otevřel skóre Jan Vennegoor. A Armějcům mělo být ještě hůře. Ve dvaatřicáté minutě dostal příliš prostoru Hoffmann a přesnou ranou zvýšil na 2:0.

Náboj utkání pak z pochopitelných důvodů upadl, Rapidu komfortní náskok vyhovoval a CSKA působilo zakřiknutě. Příliš se na tom nezměnilo ani po M'Bohliho střele pět minut před poločasem. Ani v tom druhém nebyla aktivita ani jednoho z mužstev nijak závratná, kromě Delevovi dělovky někam nalevo se Bulhaři k ničemu nedostali, a Rapid tak důležité vítězství uhlídal.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

as kriz...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
irik

Rapiiiiiiiiid !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele