základní skupiny - skupina H
30.09.2010 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

BSC Young Boys - Getafe CF 2:0

Na druhý pokus si Young Boys otevřeli bodový účet v Evropské lize a odneslo to Getafe, které si z Bernu odváží dvougólovou porážku. Hrdinou domácích se stal zkušený harcovník s bundesligovými zkušenostmi David Degen, autor obou branek.

BSC YB začalo, jak se patří, a po pár minutách měl jeho tvůrce hry Costanzo první velkou šanci, jenže trestuhodně nevyužil penzum času a prostoru, které se mu naskytlo po centru Suttera. Právě pravý bek domácích byl také v jedenácté minutě u zrodu první gólové situace - jeho pas zpracoval již zmíňěný Degen a střelou pod hostujícího brankáře Ustariho skóroval - 1:0.

Španělský celek se zlepšil ve hře a brzy mohl vyrovnat, ale střelu útočníka Colungy odvrátil z brankové čáry Affolter. Po necelé půlhodině pak nevyužil Mosquera centr Albína a poté ještě měli příležitosti Miku s Albínem.

Domácí brankář Wölfli ale zůstal nepřekonán jak před poločasem, tak i po něm, kdy si na něm zuby vylámal Marcano. V 64. minutě tak Young Boys opět udeřili a znovu po stejné ose - novopečený švýcarský reprezentant Sutter přihrával a Degen úspěšně zakončoval - 2:0. V závěru se ještě vyznamenali brankáři, Ustari vychytal Doubaie a ve Wölflim našli mistra Corpa a znovu Miku. Oba týmy tak mají po dvou zápasech stejný počet bodů i totožné skóre.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 2 (0:1 s odřenýma ušima)

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domacich

Reagovat
REPLIKATOR

Y.B. Bern vyhraje 1:0 (Lulič)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele