základní skupiny - skupina B
21.10.2010 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aris Soluň - Bayer Leverkusen 0:0

Již dvacet tři utkání je na domácí půdě v rámci mezinárodní konfrontace neporažen řecký Aris Soluň. Tentokrát si ze stadionu Kleanthise Vikelidise odváží pouhý bod Bayer Leverkusen, jehož pozici na čele skupiny to ale nijak neohrozí.

Zápas sám o sobě moc záživný nebyl. Ten, kdo očekával ofenzivní smršť Leverkusenu a defenzivní katastrofu Arisu zdeptaného poslední prohrou v lize s AEK Athény 0:4, se mýlil. Ani jeden z týmů si mnoho výraznějšího příležitostí vypracovat nedokázal.

První šanci utkání měl na svědomí Lars Bender v sedmé minutě, nicméně s jeho pokusem z přímého kopu si řecká reprezentační jednička Sifakis poradil. O tři minuty později vyzkoušel Adlerovu pozornost domácí kapitán Koke, avšak ani on nebyl úspěšný.

A když v síti neskončil ani nadějný volný kop Michala Kadlece z pětadvaceti metrů po čtyřiceti minutách hry, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Ten se neměnil ani ve druhé fázi hry. Šance měli převážněji domácí, dvakrát neuspěl Toja a ještě jednou ani Ruiz. Diváci tedy v řecké Makedonii gól neviděli.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

1:4

Reagovat
jewix

myslím že 0-2 by stačilo.Ale pojďme bojovat Arianos!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mam pocit ze to asi nevyjde,ale budu rad kdyz se spletu.

Reagovat
smazaný uživatel

as X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele