základní skupiny - skupina G
05.11.2009 21:05 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Villarreal CF - SS Lazio 4:1

Opravdu zajímavý průběh mělo utkání mezi Villarrealem a Laziem. V zápase byly k vidění dvě červené karty a hned tři penalty. Domácí měli raketový nástup a už po šestnácti minutách hry vedli 3:0. Poté ještě každý z týmů přidal po jedné brance. Výsledek 4:1 oživil naděje domácího týmu na postup - Villarreal se totiž bodově dotáhl právě na Lazio.

Už ve druhé minutě zahrával přímý kop z velké dálky Pires. Míč však nikdo z nabíhajících hráčů ve vápně netrefil a ten tak skončil za zády překvapeného Bizzarriho - 0:1. Od čtvrté minuty už hrálo Lazio oslabené o vyloučeného Baronia, který sice Llorenteho zasáhl rukou do tváře, ale domácí záložník tento střet výrazně přihrál.

Ve třinácté minutě se skóre měnilo podruhé, Cani z hranice pokutového území vyslal přízemní střelu k tyči, kterou gólman Bizzarri přes bránící hráče příliš neviděl a rázem to bylo o dva góly. Hvězdná čtvrthodinka vyvrcholila gólem Pirese, který proměnil pokutový kop nařízený za faul na Nilmara.

Domácí výhoda jednoho hráče v poli navíc skončila po půlhodině hry, kdy byl po faulu v šestnáctce na Rocchiho vyloučen Rodríguez, hlavní rozhodčí navíc nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Foggia, ale trefil pouze tyč Lópezovy svatyně. Hodně zajímavý první poločas tak skončil vedením Villarrealu 3:0.

Hosté vykřesali naději dvacet minut před koncem utkání. Eliseu vracel míč z autové čáry na hranici pokutového území, kde stál Zárate a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:3. Veškeré naděje Lazia ale vyhasly v 83. minutě, kdy se penalta kopala i na druhé straně. Mauri stáhl Caniho a sudí byl nekompromisní. Míč si na penaltový puntík postavil střídající Rossi a bez problémů uzavřel gólový účet velmi zajímavého utkání na 4:1.

Po tomto kole Evropské ligy mají oba čtvrteční soupeři na svém kontě šest bodů. Postoupit z nich může však jen jeden. Který z týmů to bude, se nejpozději dozvíme v posledním dni hracích skupin, který je na programu 17. prosince.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spanělaci na Taloše neumí 2.2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale věřim villarealu ted

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal To vyhraje na plnou čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorkyyyyyyyyy

Super. Vůbec jsem nevěřil, ale je to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

jo jeto paráda villarreal je prostě nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele