základní skupiny - skupina J
01.10.2009 19:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Club Bruggy 2:2

Toulouse odmítlo možnost udělat velký krok směrem k postupu a doma jenom remizovalo s Bruggami. Francouzský celek o dva body přišel až v samém závěru.

Zápas začal minutou ticha, kterou všichni zúčastnění drželi za fanouška Toulouse, jenž bohužel prohrál svůj boj s těžkými zraněními po bitce v Bělehradě. O první zajímavou situaci se postaral Machado, jeho ránu z dálky musel likvidovat Stijnen.

První poločas příliš zajímavý nebyl, hrálo se především mezi šestnáctkami a šancí bylo jako šafránu. Ve 24. minutě šli málem do vedení hosté a Pele měl co dělat, aby zakončení Vargase odvrátil ještě před brankovou čarou. Práci měl i Stijnen, jehož další ranou z dálky zaměstnal spící kanonýr Gignac.

Po změně stran už se hrál daleko pohlednější fotbal a hodně rychle přišly dvě branky. V 52. minutě centroval Blondel, do míče se opřel Akpala a bylo to 0:1.

Odpověď Toulouse ale byla blesková, uběhly pouhé dvě minuty, Sissoko se dostal k odražené střele Bersona a odrazem od tyče vyrovnal - 1:1.

Následovalo hluché období plné nepřesností, které ukončila až 84. minuta a druhý gól domácích. Bruggy špatně odvrátily rohový kop, míč do ohně vrátil Sissoko a Gignac ukázal, proč byl loni nejlepším střelcem Ligue 1.

Výhra ovšem domácím přána nebyla. V samém závěru poslal dlouhý míč do šestnáctky Vargas a Perisič hlavou rozhodl o konečné dělbě bodů.

Autor: Viktor Sandev / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele