základní skupiny - skupina G
17.12.2009 21:05 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Levski Sofia 0:1

Lazio Řím evidentně přeneslo svojí špatnou formu z domácí soutěže i do Evropské ligy. Domácí porážkou 1:0 s Levski Sofia navíc stvrdilo své vyřazení i aktuální krizi. Jedinou branku vstřelil přesně po hodině hry Hristo Yovov.

První poločas nebyl příliš atraktivní, první závažnější situaci musel řešit brankář Muslera po střele, kterou vyslal Yovov. Na druhé straně se pokoušel zakončit nůžkami Eliseu, míč trefil dobře, ale chyběla razance a brankář Levski vlastně neměl se střelou větší problémy. Hra byla velmi vyrovnaná, o něco nebezpečnější byli přece jenom Bulhaři, Ze Soares se ocitl v blízkosti Muslery, ale ten ho vychytal. Bezprostředně předtím se dožadoval pokutového kopu Rabeh, jenomže rozhodčí zůstal chladným. Závěr poločasu zakončil přímý kop Lazia, se kterým si brankář hostí poradil.

Druhý poločas už byl mnohem lepší, a to především proto, že se diváci na Olympijském stadionu dočkali branky. Levski totiž začalo druhé dějství velkou aktivitou a Muslera musel po chvíli vyškrabávat nepříjemný centr z levé strany nad břevno. Přesně po hodině hry to bylo 1:0 pro Levski, Yovov se dostal před Musleru a chytře ho přehodil. Na úvodní branku Bulharů mohl odpovědět Baronie, ale z přímého kopu mu chyběli k brance centimetry. S Laziem mohlo být ještě hůř, Sarmov totiž nastřelil břevno, a tak to bylo stále 1:0. Lazio se sice snažilo vyrovnat, mělo jakési pološance, ale Bulhaři hráli v defenzívě velice pozorně a většinu šancí Italů ubránilo. Překvapivý výsledek se podařilo udržet a Lazio další porážkou stvrdilo svojí krizi.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

lazio vyhrajeo 3branky

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele