základní skupiny - skupina F
05.11.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
UPC-Arena, Graz

Reportáž

Panathinaikos má po výhře nad Sturmem postup na dosah

Blízko postupu je po dnešním kole také Panathinaikos, který si znovu jen taktak poradil se Sturmem Graz. Hrdinou zelených by mohl být záložník Katsouranis, který se jako jediný zapsal na listinu střelců. Řekům teď stačí uhrát remízu s Galatasarayem a jsou v další fázi.

Pana vzalo stánek ve Štýrském hradci útokem a už ve 12. minutě málem slavilo vedení, když se Salpingidisova střela kroutila jen těsně mimo Gratzeiovy svatyně. Prakticky celý první poločas se domácí dostávali do zápasu. Soupeřova brankáře se snažil stříleným centrem překvapit Gilberto, nemalé nebezpečí s sebou potom nesl i Katsouranisův pokus. Až po 36 minutách se Rakušané dostali ke své první šanci, na Beichlera si však Tzorvas s klidem počíhal. Daleko nebezpečněji vypadala pozdější bomba Muratoviče, nesměle laškující s břevnem hostující klece.

Druhé dějství začalo v opačném stylu jak to první - příležitostí Beichlera, který ze skvělé pozice nezacílil přesně. Gratzei si však chvilek oddychu příliš neužil. Ihned ho zaměstnali Simao s Katsouranisem. Panathinaikos už pomalu začal propadat frustraci, když z hranice šestnáctky netrefil ani Vyntra, nakonec se však přece jen dočkal. V 71. minutě usměrnil do sítě Letův centr zcela nehlídaný Katsouranis. V úplném závěru mohl ještě zvýšit Cissé, s povedeným zákrokem se ale vytáhl Gratzei.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele