základní skupiny - skupina F
17.09.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
UPC-Arena, Graz

Reportáž

SK Sturm Graz - Dinamo Bukurešť 0:1

Dinamo Bukurešť pokračuje v dobrých výsledcích a po výhře v Liberci triumfovalo i v rakouském Grazu. Domácí Sturm zlomila branka Tamase z 80. minuty. V těžké skupině si tak Rumuni připsali cenné tři body.

Rumuni začali v UPC Aréně aktivněji, první velkou příležitost hostujícího celku měl Adrian Cristea, jeho ránu vytěsnil brankář Gratzei na břevno. Dinamo pokračovalo v náporu a pokus Alexeho zablokoval až obránce Ferdinand Feldhofer. Alexe na sebe upozornil ještě jednou, po rohovém kopu znovu přinutil brankáře Gratzeie k dobrému zákroku. Domácí Sturm Graz nebyl překvapivě nebezpečný a v prvním poločase se spíše bránil. Brankou neskončil pokus Torjeho, ani hlavička N’Doyeho. Jedinou výraznější šanci domácího celku měl Daniel Beichler, nicméně brankář Dinama míč za záda nepustil.

Ačkoliv byl výsledek dlouhou dobu 0:0, hrál se v celku útočný fotbal. Přímý kop Muratoviče se do branky nevešel, nepřesně mířili i Holzl a Hlinka. Ve druhém poločase se Sturm více zapojoval do útočné fáze, jenomže deset minut před koncem inkasoval. Bukurešťské Dinamo zahrávalo rohový kop, na hranici šestnáctky se k míči dostal Tamas, jenž střelou propálil vše před sebou - 1:0 pro Dinamo.

Domácí se ještě nehodlali vzdát a veškeré síly vrhly do útoku. Vyrovnat mohl slovinský fotbalista Klemen Lavric, jenž po přihrávce Jakoba Jantschera vypálil z první. Dinamo výsledek udrželo a překvapivě získalo ze hřiště rakouského celku všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele