základní skupiny - skupina H
02.12.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - Steaua Bukurešť 1:1

Remíza Šerifu Tiraspol se Steauou Bukurešť je v konečném zúčtování o něco výhodnější pro moldavský celek, ale přesto to není ideální. Steaua totiž po remíze ztratila veškeré naděje na postup, Šerif sice ještě ne, ale pokud bych chtěl postoupit, musí poslední zápas vyhrát a čekat na zaváhání Twente.

Utkání začalo ve velice loudavém tempu, vůbec první střela do prostoru mezi tyčemi byla zaznamenána po patnácti minutách. Luis Antonio Rodriguez ani Dorian Arbanas nebyli příliš úspěšní. Rodriguez podruhé pálil ve 20. minutě z trestného kopu, na druhé straně dalekonosnou ranou hrozil Rada. Robinson Zapata, gólman hostů, musel poprvé zasahovat až proti pokusu Volkova, ale poradil si na jedničku.

Ani druhý poločas toho ve svém úvodu příliš mnoho nenabídl, oba celky se snažily, ale šance ne a ne přijít. Vše důležité přišlo až se závěrečnou dvacetiminutovkou. Nejprve hlavičkou minul cíl Rada, na druhé straně se proti Rodriguezovi vytáhl Zapata a následně zneškodnil i gólovou střelu Diedhioua. Bicfalvi minul dokonce ještě z lepší pozice a krátce na to se mohl jen dívat, kaj Diedhiou posílá domácí do vedení. Střídající hráč s 21 na dresu přetavil v gól Rouambův centr. Domácím stačilo vedení udržet pouhé tři minuty, které do konce zápasu zbývaly, jenže se to nepovedlo. Na konečných 1:1 totiž dokázal vyrovnat Toja. V poslední minutě pak uviděl červenou kartu Petre Marin.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua ak chce postupit,musi vyhrat,a to vo väcsine pripadov konci opacne tip1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele