základní skupiny - skupina H
01.10.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - Fenerbahçe SK 0:1

Po úvodní prohře od Twente muselo tentokrát Fenerbahce bezpodmínečně vyhrát. Na půdě Sheriffu Tiraspol se sice nadřelo, tři body ale nakonec dokázalo vybojovat. Pod výsledek 1:0 se podepsal záložník Alex.

Tiraspol před dvěma týdny dokázal uhrát bezbrankovou remízu na půdě Steauy, a proto věřil, že díky bezchybné defenzívě uhraje nějaký bod také dnes. Navíc již v úvodu několikrát nebezpečně udeřil. Jako první se pokusil zahrozit z přímého kopu Suvorov, ale trefil jen zeď. Zanedlouho pálil z velké dálky Balima, ale ani on nedopadnul o moc lépe, mířil vedle. Na druhé straně zkoušel štěstí Semih, ovšem také jemu scházela přesnost.

Gólman Demirel musel řešit první vážnou situaci při dalekonosné ráně Suvorova. Sheriff ohrožoval svatyni Fenerbahce především z dálky. Podobně to zkoušel jak Arbanas, tak Tsynya, se všemi pokusy si ale Demirel poradil.

Ale ani istanbulští hráči nezůstali příliš pozadu a snažili konečně propálit gólmana Namasca a jít do vedení. Nepřesně mířil Alex, krátce na to hlavičkoval nad Colin Kazim-Richards. Domácí gólman se měl místy skutečně co ohánět. Nebezpečnou střelu musel řešit také těsně po změně stran, kdy vyrazil nad břevno dělovku Emreho.

V 53. minutě konečně přišel vytoužený gól Fenerbahce. Mezi střelce se zapsal Brazilec Alex. Vedení se snažil vzápětí pojistit ještě zkušený Emre, jenže opět pálil vedle. Velmi blízko vyrovnání byl Tiraspol v 65. minutě, kdy Suvorov zamířil z přímého kopu nad. I přesto se ale domácí nevzdávali a i až do konce bojovali minimálně o bod. V samotném závěru byl nejblíže Diedhiou. Míč poslal ovšem vedle tyčky.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný,že Sheriff vyhraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele