základní skupiny - skupina C
05.11.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Rapid Vídeň - Hapoel Tel-Aviv 0:3

Ani na druhý pokus se Rapidu v souboji s Hapoelem nevedlo a utkání znovu skončilo nebaklem, místo pětigólového to tentokrát "pouze" třígólový, ovšem v domácím prostředí. Tel-Aviv se tak s devíti získanými body odpoutal od druhého Hamburgu a těžko už se nechá o postup připravit.

Naopak Rakušané jsou podle všecho ze hry, k postupu by bylo třeba stáhnout v přímém souboji manko tří bodů na Hamburg.

Ambice domácích byly patrné na první pohled, v sestavě se totiž objevili hned tři útočníci. Rapid začal aktivně, jak mu povinnost a vůle odčinit trapný debakl z Izreale velela. Ovšem málo platné, po třinácti minutách se do vedení dostali hosté - stačilo k tomu málo, Yadin napřáhl z velké dálky a překonal Payera. Horší začátek domácí snad ani postihnout nemohl a na hráčích to bylo vidět, přesto se však Rakušané posléze oklepali a v dobré příležitosti se ocitl Kavlak. O chvíli po něm hostujícího gólmana notně protáhl Jelavić.

Ještě blíže kýženého vyrovnání byli domácí ve 31. minutě, když kapitán Hoffman hlavičkou trefil břevno, pár chvil po něm střílel z dobré pozice nepřesně Heikkinen. Rapid dále tlačil, čas však běžel neúprosně a i přes aktivní a velice dobrou hru Rapid gól Hapoelu vstřelit nedokázal a Izraelci si tak do kabin odnesli velice důležité a také hodně šťastné vedení 0:1.

Domácí na začátku druhé půle navázali na výkon z prvního poločasu a na úvod Tel-Aviv znovu natlačili do defenzivy. Málo však platné, šance znovu proměňovali hosté - v 65. minutě to byl zblízka Vermouth, o pět minut později stejný hráč vybídl ke skórování Natcha, jež využil i třetí brankovou příležitost hostí. Rapid se ani tváří v tvář ještě hrozivějšímu debaklu útočení nevzdal, a když ne za body, tak alespoň za čestným úspěchem se domácí hnali stůj, co stůj. Příležitosti Dobera ani Salihiho však gólem neskončily a Hapoel tak ve Vídni zvítězil tříbrankovým rozdílem.

Autor: Jiří Krejčí

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna plichta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
didosh

Krásný výsledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele