základní skupiny - skupina F
22.10.2009 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Panathinaikos FC - SK Sturm Graz 1:0

Na Olympijském stadioně v Aténách se potvrdily papírové předpoklady, favorizovaný Panathinaikos doma porazil rakouský Sturm Graz a po úvodní porážce od Galatasaraye se rehabilitoval druhou výhrou. Naopak hosté zůstávají s jedním bodem poslední a s jejich naděje na postup vypadají mizivě.

Od počátku probíhalo utkání tak, jak se čekalo - domácí ve svém zeleném pekle vzali hostující branku útokem, jejich snažení však zpočátku vyznělo naprázdno, neboť vyložené šance chyběly. Paradoxně tak byl v první půli blíže skórování Sturm, když si na Muratovićův pas naběhl Weber, jenže domácího brankáře Tzorvase nepřekonal.

Začátek druhé půle byl z domácí strany ještě ostřejší, v první řadě to zkusil tvrdou ranou Vyntra a hostujícího brankáře Gratzeiho jistě pálily dlaně. V 60. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání. Salpingidis, který v předkole Ligy mistrů odstřelil pražskou Spartu, si vykoledoval faul Sonnleitnera v pokutovém území a následnou penaltu s přehledem proměnil.

Vedení domácích mělo málem jepičí život, chvíli po vedoucí brance si totiž na Murativoćovu standardku naskočil Schildenfeld a jeho hlavičku zastavila tyč. V podobném duchu se nesla i šance Karagounise na druhé straně - taktéž byla v akci branková konstrukce. Hosté z jihu Rakouska pak měli určité šance v závěru zápasu, střely Beichlera a Sonnleitnera ovšem Tzorvase nepřekonaly, a tak Panathinaikos znovu vyhrál 1:0.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná Sturm překvapí jako v Turecku.Myslím,že Sturm v Řecku neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,,,,Dvakrát zahrat stejně to se nepovede,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Body zustanou doma 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
satan_666

1:0 to bude,Panathinaikos snad ani jinak neumí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele