základní skupiny - skupina G
02.12.2009 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Levski Sofia - Villarreal CF 0:2

Villarreal si výhrou 2:0 pojistil místo ve vyřazovací části Evropské ligy. Góly Giuseppe Rossiho a Marcose Senny rozhodly, že španělský celek skončí ve skupině G na druhém místě, Levski Sofia jde naopak do posledního zápasu bez vstřelené branky a s nulou v kolonce počtu bodů.

Žlutá Ponorka má sice před zápasem pouze tříbodový náskok na římské Lazio, ale Italové v souběžně hraném zápase podlehli vedoucímu Salcburku a již nemohou Villarreal předskočit, protože mají horší vzájemný zápas.

Villarreal do zápasu nastupoval po ligové prohře s Gijonem a na nápravu nemohl dostat lepšího soupeře. Levski Sofia totiž předvádí na evropské scéně hodně špatné výkony a dnes to jen potvrdila. První příležitosti padly na nohy Joana Capdevily a Giuseppe Rossiho, ale skóre poprvé měnilo až po 36 minutách. Rossi na levé straně získal trestný kop, z kterého následně i udeřil, když si naběhl na centr Ibagazy.

Bulhaři nebyli svému soupeři zrovna vyrovnaným soupeřem, a proto bylo prakticky pouze otázkou času, kdy dostanou druhý gól. Největší šanci měl David Fuster, ale Mitrev ho vychytal. Nic již ale nezmohl proti střele Marcose Senny, která znamenala výhru 2:0 a postup Villarrealu mezi nejlepších 32.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal vyhra ..tip2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele