základní skupiny - skupina J
05.11.2009 21:05 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

FK Partizan - Club Bruggy 2:4

Belgické Bruggy dokázaly ve velmi divokém střetnutí se srbským Partizanem Bělehradem vyhrát a dostaly se na druhé míso tabulky o tři body před Toulouse. Zápas s francouzským výběrem je ovšem ještě čeká a proto nemají nic jisté.

To naopak Bělehradští mohou na postup zcela zapomenout už po čtvrtém kole, mají na kontě nula bodů a sedmibodový odstup právě od čtvrtečního soupeře.

Hosté tlačili hned od začátku a po celý zápas kontrolovali průběh hry. Do vedení šli po necelé půl hodině, kdy se z branky radoval Ivan Perišic. Předtím se urodily dvě velké šance. Nabil Dirar pálil mimo, na druhé straně proti ráně Brana Iliče zasáhl skvělý gólman Stijn Stijnen. Poté se Bruggy radovali po pasu Michaela Klukowského, jenž uklidil balón z blízka ze bezmocného brankáře Radosavljevice.

Hned za osm minut už bylo prakticky hotovo, kdy si Perišic krásně zpracoval pas Kouemahy a poslal ho nekompromisně za záda gólmana. Domácí mohli srovnat krátce před pauzou, jenže pokus Lamine Diarry kryl Stijnen. Snížení se přeci jen dočkali pět minut po pauze, kdy po dobrém pasu zamířil z neuvěřitelné dálky přesně Adem Ljajic. Jenže za další minuty vrátil hostům dvoubrankové vedení svou druhou trefou vedení Kouemaha.

Domácí se sice dokázali vrátit do zápasu, když po Krstajicově hlavičce našel po předchozí neproměněn tutovce konečně síť Washington. Konečnou podobu duelu ovšem určil na druhé straně Ofoe čtvrthodiny hry před závěrečným hvizdem, když po jeho krásném volném přímém kopu pouze zaplaval ve vzduchu brankář Radosavljevic.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body zustanou doma 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele