základní skupiny - skupina H
05.11.2009 21:05 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Sheriff Tiraspol 2:1

Miroslav Stoch se pro dnešní večer stane jasným hrdinou fanoušků Twente. Rodák z Nitry totiž nejprve skóre otevřel, aby ho minutu před koncem také uzavřel a získal tak veledůležité tři body pro svůj tým. Tiraspol nenavázal na domácí vítězství a postupové šance se o poznání ztenčily.

Hned po osmi minutách vypukl domácí stadion radostí, když rohový kop Janssena skončil střelou mladičkého Slováka, který tak poslal domácí do vedení. Kontrovat mohl již za pět minut Kuchuk, branku však z výhodné pozice minul. Obdobně si ve dvou dalších šancí vedl Balima, na druhé straně nemířil přesně z pár kroků N’Kufo.

Po dvaceti minutách druhé půle přidal Stoch druhý přesný zásah, radost mu ale zkazil pomezní rozhodčí mávající ofsajd. Jen chvíli poté přišlo zchlazení všech domácích diváků. Luis Antonio Rodriguez nepřesně odcentroval, k jeho štěstí se ale míč odrazil od Tiotého, který do zápasu nastoupil až po přestávce.

Twente se vrhlo do útoku, po krásné akci však N’Kufo branku opět minul. Do zápasu tak musel vstoupit slovenský osvoboditel Stoch, který pravačkou z dvanácti metrů pálil přízemní ranou k pravé tyči a Namasco musel lovit míč ze sítě. Moldavští hráči už se k žádné gólové akci nezmohli a značně si přitížili v cestě za vysněným postupem.

Autor: Josef Gvoždiak / uefa.com, soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to bude jedno prěkvapeníčko 2.3

Reagovat
smazaný uživatel

nnene tady jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 7 na dvojku ...tip-X2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch

Reagovat
Xavi8

vyborne Mino

posledne zapasy si velkym tahunom

Reagovat
smazaný uživatel

parada mino ,,,,ma moznost chelsea pocas trestu stahovat spat hracov z hostovacky??

Reagovat
smazaný uživatel

myslim az v lete,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to zrusene na dobu neurcitu ale stoch ma zaes milo prekvapil uz sa tesim ked ho zebereme s hostovania

ale urcite nebude mat tolko priestoru to je naprd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele