základní skupiny - skupina J
16.12.2009 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Club Bruggy - Toulouse FC 1:0

FC Bruggy zvládli klíčovou bitvu o postup s Toulouse a jedinou brankou vyhráli 1:0. Domácím stačilo proti francouzům uhrát remízu, z počátku to na nerozhodný stav vypadalo, ale v 90. minutě dal přeci jenom definitivní jistotu postupu Perisic.

Toulouse přijelo do vlámské metropole s cílem vyhrát a postoupit na úkor Belgičanů, jenomže za celý zápas vypálilo jen dvakrát z toho jednou na branku. S takovou to bilancí lze pak těžko vyhrávat. První ránu na branku hostí vypustil ze střední vzdálenosti Blondel ale Velvarde si s jeho ránou poradil. Ještě větší šanci měl o další tři minuty později Geraerts, ten se v malém pokutovém území protlačil k hlavičce, jenomže nedokázal protlačit míč do branky. V 17. minutě přišla již avizovaná první střela na branku Brugg, autorem byl Paulo Machalo, brankář Stijnen však skvělým zákrokem v akrobatické poloze šanci zneškodnil. V dobré pozici se ocitl rovněž Gignac, ale nezakončil. Do konce prvního poločasu stojí za zmínku hlavička Fofana, která šla vedle, to byla druhá avizovaná střela hostí.

První práci pro brankáře Valverdeho ve druhém poločase přichystal Klukowski, a po něm hned za dvě minuty Kouemaha. Tlak Brugg pokračoval, levačkou vypálil střídající Vargas. Toulouse se vůbec na nic nezmohlo a belgický klub v poklidu hru kontroloval. V 90. minutě navíc vstřelil rozhodující gól, prsty v něm měl opět Vargas, jenž z pravé strany přihrál na jistý gól Perisicovy - 1:0 pro Bruggy.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com, uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

X

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele