základní skupiny - skupina G
04.12.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Club Bruggy 1:1

Valencia hrála překvapivě s Bruggami vyrovnanou partii a s výsledkem 1:1 může být španělský tým spokojen. V 19. minutě šli totiž do vedení hosté z Belgie, za které se trefil Antonin Alcaraz, a až po hodině hry přišlo vyrovnání díky hlavičce Žigiče.

Valencii stačil k postupu do další fáze Poháru UEFA bod za remízu a ten nakonec Žigič vydoloval. Valencia nepředvedla nikterak skvělý výkon, ale Unai Emery některé hráče šetřil kvůli víkendovému utkání, ve kterém jeho tým čeká Barcelona.

Už v 19. minutě se dostaly Bruggy do jednogólového vedení. Ronald Vargas zahrál nadýchaný volný kop do pokutového území Valencie a Alcaraz hlavou překonal gólmana domácích Vicenteho Guaitu. Alcaraz byl po střetu s gólmanem ošetřen a v utkání dál pokračoval. Hosté mohli jít už do dvojnásobného vedení, Guaita ale zasáhl po střele Vargase a z dorážky se Geraerts netrefil.

Valencia se probudila v druhé půli a vyrovnání zařídil po hodině hry dlouhán Nikola Žigič. Hugo Viana zahrával rohový kop a ani dva obránci Brugg nestačili na Žigiče, jenž poslal hlavou míč do Stijnenovi sítě. Bruggy se dlouho držely, nakonec však mohly být rády za remízu. V 70. minutě totiž velice nebezpečně střílel Hernandez z volného kopu a míč prosvištěl kolem Stijnenovi brány.

Ani jeden z týmů si výhru nezasloužil více než soupeř, Valencii ale remíza bohatě stačila k postupu. Bruggy budou o další účast v Poháru UEFA bojovat v posledním zápase proti Kodani.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

s odřenejma ušima 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 nebudou vedet kde sou

Reagovat
Alessandro24

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele