1/16 finále - odvety
26.02.2009 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Lech Poznań 2:1

Udinese gólem v poslední minutě zachránilo italský fotbal od totálního výbuchu, protože právě Zebrette jsou jediným italským celkem, který se objeví v Poháru UEFA i v dalším kole. Dnes jim postup přes Lech Poznaň vystřelil Di Natale.

Po prvním zápase, který v Polsku skončil 2:2, byla situace otevřená, přesto lepší pro domácí. Ta se změnila už po třinácti minutách, kdy se ujal Lech Poznaň vedení. Z hranice pokutového území se již popáté v letošní sezoně Poháru UEFA trefil Hernan Rengifo a nasměroval Poznaň do dalšího kola. Udinese začalo tlačit po půlhodině hry. Simone Pepe poslal Di Nataleho do takřka jasné gólové situace, ale nakonec výborně zakročil brankář Ivan Turina.

Domácí věděli, že pokud chtějí postoupit, musí ve druhém poločase zabrat. Odpověď na první branku hostů přišla po deseti minutách, kdy Pasquale poslal míč Pepemu, jenž srovnal na 1:1. Vše definitivně rozhodl ve prospěch domácích Kwadwo Asamoah. Lépe řečeno, právě ghanský fotbalista byl strůjcem gólové akce, na jejímž konci byl ostrostřelec Di Natale, jenž vítěznou brankou poslal Udinese do další fáze. Tam se Bianconeri střetnou se Zenitem Petrohrad.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Udine vítězství a postup... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 1:0 a postup Lechu...............LECH POZNAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chyba myslel som 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon Udine mi udelalo radost...

Reagovat
smazaný uživatel

...................Lechu som drzal palec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele