základní skupiny - skupina D
06.11.2008 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Dinamo Záhřeb 4:0

S chutí hrající Tottenham si na domácí půdě s přehledem poradil s Dinamem Záhřeb a uštědřil mu výprask 4:0.

Začátek zápasu patřil jasně domácím, kteří si po nástupu kouče Redknappa začínají čím dál tím více věřit, a to se projevuje i na jejich výkonech. Hodně aktivní byl v úvodu hlavně David Bentley, který svými nebezpečnými centry vytvářel šance pro své spoluhráče.

Hosté sázeli hlavně na pozornou defenzivu, směrem dopředu toho z jejich strany moc dohromady nešlo. Po oťukávací půlhodince na White Hart Line přišla první příležitost domácích a hned byla gólová.

Chorvatský reprezentant Luka Modrič nacentroval, ve vápně se míč dostal až k Darrenu Bentovi, který pohotovou střelou otevřel skóre zápasu, 1:0. Hosté byli z této branky hodně otřesení a hlavně nekoncentrovaní a to vedlo ke druhému gólu Spurs.

Tom Huddlestone našel opět Benta a ten střelou k bližší tyči překonal brankáře Kelavu podruhé – 2:0. Fanoušci byli v tuto chvíli v lehké euforii a také domácím fotbalistům se hned hrálo lépe.

Dinamo se snažili s dvoubrankovým mankem něco udělat, k útoku zavelel Ivica Vrdoljak, který se v 36. minutě pokusil zaměstnat Gomese, ale jeho branku netrefil. Tři minuty před koncem poločasu to zkoušel i Balaban, ale na jeho pokus si domácí brankář počkal a s ledovým klidem ho zneškodnil. Hostující kouč provedl ještě před poločasem střídání, když Morales nahradil Campose Sammira. Do kabin se v Londýně šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Do druhé půle vstoupili hosté s další změnou, Eto nahradil Drpiče. Domácí, vědomi si náskoku, nikam nepospíchali a snažili se hrát hlavně na jistotu. Hostům chyběl větší důraz směrem dopředu.

První vážnější akce druhého poločasu tak opět skončila brankou a dali ji domácí Spurs. Bentley našel svým centrem Huddlestone a ten vymetl bližší roh branky Ivana Kelavy, nádherná fotbalová akce – 3:0.

Dlouho se na trávníku nic nedělo. Domácí už se zápasem hlavně bavili a hosté byli se svým osudem nejspíš smířeni. V 70. minutě završil Darren Bent hattrick, když skvěle zužitkoval přihrávku dnes výborně hrajícího Huddlestona.

V poslední čtvrthodince už jsme na domácím stadionu Tottenhamu byli svědky opravdové exhibice, kterou si domácí opravdu užívali a fanoušci s nimi. Jelikož se už nic důležitého nestalo, připisují si Spurs vítězství 4:0 a protahují tak svojí sérii pod novým koučem.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tottenham dufam že vyhra!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 (2x Modrič -3x Mandžukič)!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážnej tip, ani ne skóre, to je celkem reálný, vzhledem k současný formě Tottenhamu, ale Ti střelci

Reagovat
smazaný uživatel

z tottenhamu znám akorát dva fotbalisty, ale Čorluka hrát nemůže, takže oba góly Modrič. Dinamo znám kompletně, mohl by se ještě trefit Balaban, ale Mandžukič si hattrick nedá ujít

Reagovat
smazaný uživatel

hoši je videt že tottenham nesledujete ted sou v laufu neni divu že jim nasypali.....

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že ti vyjde alespoň skóré hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 - Luka Modrič! Asi se bude omlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

JO! super hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo absolutne nic nepredvedlo.. I kdyz po tom, co jsem ho videl proti Sparte, jsem ani nic jinyho necekal.. Jednoznacej zapas...

Reagovat
Radin

Díky Harry,sestava super,dva defenzivnější záložníci,jeden tvořivej a dva hodně křídelní s parádními centry.Zápas vyšel Bentovi,přesto mu pořád nevěřím jako útočníkovi top 1 v týmu.V zimě by to chtělo ještě jednoho útočníka.Pavlyuchenko se rozehrává a vypadá to že to bude jen lepší,Bent jak kdy,Campbell je ještě moc mladý a nezkušený.Super že nemůže hrát Dos Santos,jde vidět jak tu hru brzdí atd,doufám že odejde brzo a vezme s sebou Gomese.New útočníka bych si přál Agbonlahora,golmana Gordona třeba:-)

Reagovat
smazaný uživatel

len 16 tisíc divákov? neviem, či niekedy v histórii bolo na domácom zápase spurs tak málo divákov

Reagovat
smazaný uživatel

mmm zajimave ale stale lepsie ked u nas sa povie ze na bansku bystricu prislo 1500 a realne ich tam je tak 150

Reagovat
smazaný uživatel

tak málo diváků tam bylo naposledy v 19. století, jen nesmíš věřít statistikám z nějakého eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

mea culpa neviem ako ma to mohlo nenapadnúť takúto dôležitú informáciu čerpať z dôverihodnejších stránok

Reagovat
smazaný uživatel

oprav si počet diváků, na WHL bylo 33 000

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/7697320.stm

Reagovat
milan78

copak zase začínáš vstupovat do diskuzí, když totenham udělal nějakej bod ?

Reagovat
cerwi

omg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele