základní skupiny - skupina C
03.12.2008 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Standard Lutych - UC Sampdoria 3:0

Sampdoria absolutně nezvládla svůj třetí zápas Poháru UEFA a na hřišti belgického klubu prohrála vysoko 0:3. Všechny góly navíc dostala do konce prvního poločasu...

Italský tým potřeboval k jistotě postupu získat proti Lutychu plný počet bodů, domácím stačila k postupu pouze remíza. Přesto se kouč italské Sampdorie možná trochu překvapivě rozhodl posadit hvězdu týmu Antonia Cassana pouze na lavičku.

Již od prvních minut ukazoval Lutych svému soupeři, kdo je zde pánem. Svého soupeře tlačil a první vážnou šanci si vypracoval již po dvou minutách - De Camargova hlavička se ale zastavila o tyč. Další hlavička De Camarga už ale gólová byla. Ve dvacáté třetí minutě si skvěle naskočil na centr z levé strany a nekompromisním zakončením hlavou nedal gólmanovi hostů pražádnou šanci.

Domácí vstřelený gól ještě více nabudil a Sampdoria se prakticky pouze bránila. To jí ale nemohlo při drtivém náporu Belgičanů vydržet dlouho, již ve 34. minutě se prosadil obránce Onyewu a opět to bylo hlavou. Americký obránce předskočil svého strážce a vstřelil tak již druhý gól Standardu.

Ani dvougólový náskok ale domácím nestačil, a když ve 42. minutě proměnil samostatný nájezd Jovanovič, zdálo se, že zápas má jasného vítěze.

Domácí nastoupili do druhé půle stejně dobře, jako do té první. Svého soupeře pustili do vážnější šance až po hodině zápasu, kdy Stankevicius nedokázal usměrnit míč po rohovém kopu za záda domácího brankáře.

Ke konci zápasu už hra ztrácela tempo, šance si nadále vytvářeli pouze domácí borci. Hosté z Itálie tak poprvé v soutěži prohráli a klesli na čtvrté místo. Nutno ale říci, že proti Lutychu si porážku zasloužili a mohou být rádi, že ke konci zápasu domácí ze svého tempa polevili.

Autor: Anna-Marie Kroupová / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0, ST. LIÉGE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no nebude to tak jednoznačné,jak to vypadá,takže 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť!

Forza Doria Antonio e Emiliano

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj...Smrdí to riadným debaklom...

Po polčase 3:0...

Dávajú to na www.atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

Nu co sem povidal, krasna jednicka za ten kurs

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

dik za tu adresu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele