základní skupiny - skupina C
06.11.2008 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Standard Lutych - Sevilla FC 1:0

Standard Lutych opět potvrdil, že letos disponuje velmi silným týmem, když doma díky Mbokaniho brance vcelku zaslouženě porazil 1:0 Sevillu a ve svém úvodním zápase skupiny C si hned připsal tři body.

Domácí byli po celý první poločas tím týmem, podle jehož not se hrálo, přesto hostující brankář Palop musel v první půlhodině vytáhnout důležitý zákrok jen proti De Camargovi, který nebezpečně hlavičkoval po rohovém kopu.

Tlak Standardu však s blížící se přestávkou sílil a ve 38. minutě vyústil ve vedoucí branku. Zadáci Sevilly hned dvakrát zaváhali při rozehrávce, načež míč dostal do samostatného úniku Deiudonne Mbokani, který vybíhajícího Palopa zkušeně obstřelil přízemním pokusem – 1:0.

Tým z Andalusie se před odchodem do kabin udělat něco s nepříznivým stavem ani nepokusil a naopak mohl být rád, že neinkasoval další branku. Nejprve Witsel mířil těsně vedle, De Camarga poté vychytal Palop.

Hosté, kteří toho v první pětačtyřicetimitovce vyprodukovali velice poskromnu, se do jisté míry probudili po přestávce a domácí brankář Espinoza měl najednou co dělat. Luis Fabiano a krátce po něm Enzo Maresca ale proti němu neuspěli, chvíli nato zase hlavičkoval Jesus Navas mimo.

Domácí tak šance Sevilly přežili a posléze mohli své vedení navýšit, Jovanovićův trestný kop ale skvěle zneškodnil Palop. Hostující brankář však na prohře svého týmu, která byla již čtvrtá v řadě, již nic nezměnil.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

standard sevilla 0:3 neni co resit

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak co je s vama kluci!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele