základní skupiny - skupina G
27.11.2008 20:45 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Rosenborg BK - Valencia CF 0:4

Valencia loni s Rosenborgem v základní skupině Ligy mistrů dvakrát prohrála 0:2, nyní se jí podařilo srovnat alespoň skóre vzájemných zápasů. Španělský klub potvrdil roli favorita a z Norska si veze výhru 4:0...

Po úvodních oťukávacích minutách se Valencia ujala vedení. V 21. minutě centroval Edu a Matova hlavička se s přispěním břevna a ruky brankáře Jarsteina dostala do sítě - 0:1.

Mata mířil v první půli přesně ještě jednou, jeho další trefa ale nabyla uznána pro ofsajd.

Hosté po změně stran kontrolovali hru a domácích do větších šancí nepouštěli. Vedení Valencie mohl po samostatné akci pojistit Joaquin, ve stoprocentní šanci ale nastřelil pouze domácího brankáře.

Druhou branku svěřenců Unaie Emeryho tak dal až patnáct minut před koncem Pablo Hernandez. Ten dostal dlouhý pas na levou stranu, s míčem proběhl až do pokutového území, zbavil se dvou obránců a následně zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Jarstein proti jeho střele neměl šanci.

Závěr zápasu přinesl marnou snahu domácích o nápor a další dvě branky španělského klubu. V 88. minutě se po Joaquinově rohovém kopu prosadil Baraja a konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě Joaquin, který zužitkoval přihrávku Morientese - 0:4.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pěkně

Reagovat
georgeo

Reagovat
Hiko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele