základní skupiny - skupina C
27.11.2008 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Partizan - Standard Lutych 0:1

Standard Lutych vyhrál stejně jako ve svém úvodním utkání skupiny C 1:0, tentokrát si po tomto výsledku odvezl všechny body ze hřiště bělěhradského Partizanu. Těsnou výhru belgickému mistrovi zajistila branka Igora De Camarga.

Hosté začali zhurta a brzy dostali svého soka pod tlak. Ofenziva Standardu si vypracovala několik šancí, z nich největší měli Mbokani, který byl ale na poslední chvíli zblokován, a De Camargo, jehož hlavičku po rohu Defoura zneškodnil domácí brankář Božović. Poté se po dalším Defourově rohu prosazoval Mbokani, mířil ovšem mimo.

Zaslouženého vedení ale hosté do přestávky dočkali. Ve 36. minutě se na levé straně uvolnil Mbokani a vyslal prudký centr, na nějž Božović nedosáhl a na zadní tyči uklidil míč hlavou do sítě De Camargo - 0:1.

O přestávce Partizan prostřídal a do druhé půle vstoupil mnohem aktivněji. Jako první zahrozil právě střídající Marko Jovanović, proti jehož snaze ale byl do té doby nudící se Espinoza. Ten si o chvíli později mohl hluboce oddechnout poté, co přímý kop v podání Jucy skočnil nad jeho brankou.

Štěstí pak zkoušel Diarra, který ale neuspěl stejně jako v největší šanci domácích Zoran Tošić, který po hodině hry nastřelil brankovou konstrukci. Stejný hráč pak ohrozil Espinozu ještě třikrát, ke kýženému vyrovnání to ovšem nevedlo.

V závěru se pak ozvali také hosté a Božović se musel vytáhnout proti pokusům Defoura a De Camarga, nic platné to ovšem domácím nebylo, protože beztak prohráli 0:1 a po třech prohrách se jim dveře do jarních bojů v Poháru UEFA uzavřely. Borci z Lutychu jsou na tom zcela opačně, se šesti body jsou první.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
stas87

2.0 fejsa tosic GROBARI!!!Partizan forever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele