základní skupiny - skupina H
27.11.2008 18:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Lech Poznań 2:1

I když bylo utkání mezi CSKA Moskva a Lechem Poznaň překvapivě vyrovnané, favorité zápasu nakonec získali tři body. Zasloužili se o to Dzagojev a Žirkov, za hosty už jen snižoval Stilič.

Lech šel do utkání s cílem překvapit, což se mu povedlo i v zápase s Nancy, který skončil 2:2. CSKA však bylo zpočátku utkání lepším týmem a po centru Dzagojeva hlavičkoval Berezutskij jen těsně vedle brány. Největší šanci Poznaně v první půli měl Wilk, Akinfejev však nakonec po jeho střele ani nemusel zasahovat. Domácí šanci oplatili a vytvořili nátlak na obranu Poznaně.

Střela Ignaševiče ještě gólem neskončila, talentovaný Dzagojev však o pár minut později poslal svůj tým do vedení. Nadějný mladík převzal míč po průchodu Vágnera Love a přesným zakončením překonal gólmana Turinu.

Manuel Arboleda měl po inkasovaném gólu šanci na vyrovnání, ale nedal a CSKA podruhé trestalo. Grigorjev poslal dlouhý míč Žirkovovi a křídlo ruského týmu pojistilo vedení na 2:0. Dvacet minut po přestávce se Lech znovu dostal do hry. Všemu předcházel faul Grigorjeva na Wilka a z následného volného kopu se krásně trefil přesně do brány CSKA Stilič.

CSKA se v závěrečných minutách bránilo dalšímu inkasovanému gólu a i když mu byl blízko Lewandowski, utkání nakonec skončilo vítězstvím domácích v poměru 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam vybornej zapas .... dva kluby, na ktery se vzdycky hrozne rad kouknu. Doufam v co nejvic golu a treba remizu

Reagovat
smazaný uživatel

co???? 2 dobré kluby? vtipný příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

nejak sem tvuj prispevek nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipnej ses tu akorat ty... zaprvy neumis cist (psal sem snad neco, ze to jsou dva dobry kluby?) a za druhy. Oba ty tymy hrajou vybornej fotbal, co ti na tom prijde vtipnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas to byl, CSKA mělo navrch, ale Poznaň příjemně překvapila, hrála lépe než Depor i Feyenoord a v závěru sahala po remíze.

Reagovat
georgeo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele