1/16 finále - odvety
26.02.2009 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Aston Villa 2:0

CSKA podle očekávání porazilo na Premier League se šetřící Aston Villu 2:0 a může se těšit na osmifinále Poháru UEFA. Všechny branky padly v druhém dějství, skóre otevřel Jurij Žirkov, pojistku přidal v samotném závěru suverénně nejlepší střelec této soutěže Vágner Love.

O klíčové hráče oslabená Aston Villa obranu CSKA od prvních minut moc neprověřovala, a tak podnikli nebezpečné útoky Armějci. Bylo jen otázkou času, kdy odstraní CSKA všechny postupové otázky. Gólové šance si vypracovali Dzagojev i Vasilij Berezuckij, ale ke kýženému efektu to nevedlo.

Fotbalisté CSKA v poklidu kontrolovali utkání, ale gól ne a ne přijít. V 59. minutě se svěřenci Zica přece jenom dočkali, Dzagojev z přímého kopu chytře posunul na Žirkova a ten z hranice šestnáctky tvrdou střelou otevřel skóre. Po vstřelené brance ubralo CSKA na aktivitě, přesto naprosto bezzubá Aston Villa ani vážněji neohrozila branku domácích.

V nastaveném čase Miloš Krasič vysunul Vágnera a hvězdný Brazilec zvýšil na konečných 2:0. Trenér Zico se může těšit z prvního oficiálního vítězství v CSKA a postupu do osmifinále Poháru UEFA.

Autor: David Kubáň

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jako posledně , 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám překvapení... 0:2 a postup Aston Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0. Aston Villa bez klíčových hráčů, na UEFU rezignovali, v Lužnikách nemají šanci.

Reagovat
stas87

2:0 ked villa obetuje uefu na ukor ligy smial by som sa im keby dostali do kozuchu v moskve a na buducu sezonu by vypadli v predkole lm

Reagovat
smazaný uživatel

stas87 tak takový věci nepřeju ani největším nepřátelům snad jen Slávistům ....... jinak Villans asi dobře vědějí co dělají !

Reagovat
stas87

tak je to hnusne co som napisal ale takto znevazit poharovu sutaz?myslis ze by toto treba villa spravila v carling cupe?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle jsem vsadil vyhru CSKA s handicapam. Ocekavam minimalne 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

no nevem CSKA asi vyuzije domaceho prostedia.......Tip.: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajeme o gól (a nebude to vina špatné koncovky), tak to bude zklamání očekávám jednoznačné přejetí Villy....

Reagovat
Tomanatura

proč? Vždyť ještě hráči nejsou plně rozehrátí, kdyby to bylo uprostřed ligy, tak je to jasné 5:0. Takto se očekávání menší.

Reagovat
Tomanatura

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale myslím že pro náhradníky Villans to bude dobrá motivace!

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele