základní skupiny - skupina G
27.11.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Club Bruggy - AS Saint-Étienne 1:1

Závěr první a úvod druhé půle přinesl všechny gólové momenty v utkání mezi Bruggami a St. Etienne. Ve 44. minutě otevřel skóre utkání hostující Gigliotti, Bruggy vyrovnaly hned po výměně stran zásluhou Vargase. Nerozhodné skóre 1:1 vydrželo až do konce střetnutí.

Do zápasu vstoupilo lépe St. Etienne, první náznaky šancí byly k vidění na kopačkách Machada a Gigliottiho. Největší šanci úvodní půle však měli domácí, po čtvrthodině hry nastřelil Dirar břevno branky hostů. St. Etienne znovu zahrozilo o pár chvil později, ale Mirallasův přímý kop si cestu mezi tři tyče nenašel.

Už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, v tom ale udeřil výběr hostů. Poslední tým nejvyšší francouzské soutěže si nechal úvodní branku zápasu až na posledních 60 sekund prvního poločasu. Matuidiho centr se dostal až k Gigliottimu, který z šesti metrů dopravil balón do sítě.

Úvod druhé půle patřil Bruggám, běžela 50. minuta a domácí fanoušci se dočkali vyrovnání. Leko poslal do šance Vargase, kterému sice střela vůbec nesedla, přesto se míč šťastně dostal za brankovou čáru. Větší chuť po vítězství měli hosté, ale do konce utkání nedokázali proměnit ani jednu ze svých dvou velkých gólových příležitostí.

Dvacet minut před závěrem zápasu domácí gólman Stijnen zázračně zlikvidoval Payetův pokus a stejně bravurně si poradil se střelou Gomise z 92. minuty. Utkání tak svého vítěze nenašlo a oba týmu si připisují po bodu.

Hosté zůstávají se ziskem sedmi bodů v čele skupiny G, domácí tým má na svém kontě o jedno odehrané utkání méně a se ziskem dvou bodů je na třetí příčce tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí mají početnou marodku. Mouhamadou Dabo, Stathis Tavlaridis....tohle jsou ale hostující hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože. Chybička se vloudila.

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele