základní skupiny - skupina H
23.10.2008 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Feyenoord Rotterdam 3:0

Parádním způsobem do bojů v základní skupině H vykročilo francouzské Nancy. To si doma díky třem brankám v průběhu druhého poločasu v podání Zerky, Fereta a Heldera poradilo 3:0 s Feyenoordem Rotterdam.

Nancy, které oproti poslední ligové prohře v Le Mans nastoupilo se sedmi změnami v sestavě, vstoupilo do utkání ustrašeně, což jen dokumentovalo jeho formu. Začátek, stejně jako prakticky celý poločas, ovládl Feyenoord, ačkoliv se musel obejít bez svých fanoušků, kteří vzhledem ke dva roky staré záležitosti museli pro tentokrát zůstat doma.

Rotterdamský celek zahrozil hned třikrát v úvodní čtvrthodině. Postupně to zkoušeli Biseswar, Fer a De Cler, všichni ale branku nedokázali trefit. Na druhé straně měl jedinou možnost domácích v první půli Feret, z přímého kopu ale přestřelil. Krátce před přestávkou měl hned dvě příležitosti van Bronckhorst, ani jednou však na domácího strážce tří tyči Bracigliana nevyzrál.

Nevyužité šance mrzely hosty o to víc začátkem druhé půle, kdy domácí v rozmezí šesti minut dvakrát udeřili. Nejprve ve 47. minutě vyslal Feret kolmicí Zerku, ten udělal kličku Timmerovi a uklidil míč do prázdné branky, v minutě s pořadovým číslem 53 se zakončení ujal pro změnu sám Feret. Marocký reprezentant zpracoval v pokutovém území míč a po otočce ho uklidil přesně k tyči.

Hosté se mohli do zápasu vrátit již tři minuty nato, kdy vypálil Mols, proti jeho pokusu se ale postavilo břevno. V dalším průběhu druhé půle se Feyenoord již neprosadil a naopak v 84. minutě dostal ještě třetí branku. Po spolupráci s Feretem zamířil Helder přesně pod břevno a stanovil tak konečný výsledek na 3:0.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 v 92 minutě

Reagovat
Lojd

to je to zas kontumačně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele