1/16 finále - 1. zápasy
13.02.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Panathinaikos Atény 0:0

Hodně nešťastné utkání sehráli glasgowští Rangers. V souboji s Panathinaikosem sice byli jasně lepším týmem, recept na brankáře Galinoviče ovšem najít nedokázali.

Hostující brankář musel své kvality předvést již ve třetí minutě po první střele Nova, daleko lepší zákrok ovšem poté vytasil proti ráně Davise z dobrých třiceti metrů. Panathinaikos se omezoval výhradně na střely z větší vzdálenosti a McGregor v domácí svatyni tak příliš práce neměl. Ve 30. minutě zazmatkoval Goumas a jeho chybu musel napravovat Galinovič, který zmařil tutovku Nova. Ve 43. minutě si pak Novo naběhl na pas od Davise, Galinovič však z jejich vzájemného souboje znovu vyšel jako vítěz.

Rangers v tlaku pokračovali i po změně stran a ve 48. minutě hlavičkoval nepřesně McCulloch. Panathinaikos přece jenom vystrčil ofenzivní růžky a McGregor měl štěstí, že Vintra svou šanci zakončil střelou přímo do středu brány. V 70. minutě měli domácí nejblíže ke vstřelení vedoucí branky. Ferguson vyslal nádhernou střelu, ale Galinovič jí za svá záda nepustil a při dorážce proti němu nepochodil ani Novo. V 77. minutě hlavičkoval těsně mimo Cousin, poslední a obrovskou příležitost si pak na své konto připsali hosté, McGregor však dokázal Ndoyeho vychytat.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0,2:1 o vic jak gol to pre Rangers nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi vyrovnané utkání, souboj dvou velkých, tradičních, ale soumeřitelných klubů. Šance jsou vyrovnané, nikdo nikoho v ničem nepřevyšuje, bude to velmi zajímavé. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto výsledku se šance na postup zvětšily pro Panathinaikos. Divím se, že nebyl Ibrox Park vyprodán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele