1/16 finále - 1. zápasy
13.02.2008 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Helsingborgs IF 2:0

Vedoucí tým nizozemské nejvyšší soutěže porazil doma Helsingborgs IF a nakročil k postupu do dalšího kola. Vše podstatné se událo již v průběhu prvního poločasu.

Eindhoven začal skvěle a již v páté minutě se musel Andersson vyznamenat proti střele Dzsudzsaka. O dvě minuty později se pak hostující brankář prezentoval v odlišném světle, v pokutovém území fauloval Lazoviče a s nařízenou penaltu s přehledem proměnil Simons - 1:0.

Poté se zapotil i Gomes, jemuž nadělala starosti rána Omotoyossiho. Tito dva si svůj vzájemný souboj následně zopakovali a vítězně z něho vyšel znovu brazilský brankář. Ve 21. minutě pálil Kolář, Gomes byl opět na místě. PSV na zvýšenou aktivitu švédského klubu odpovědělo střelou Afellaye, kterou zastavila až tyč. Toto varování hostujícímu týmu nestačilo a ve 33. minutě tak přišel trest. Na konci celé útočné akce byl Lazovič a na jeho zakončení by Andersson krátký - 2:0.

Druhá půle už tolik zajímavých příležitostí nenabídla a oba brankáři neměli příliš práce. Makondele poslal svou střelu nad a v podobných místech skončil také pokus Skulasona. Na druhé straně pálil z trestného kopu mimo Dzsudzsak a i díky tomu tak skončilo utkání 2:0 ve prospěch domácích.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasni PSV ,helsinborg neni rozohraty a i kdyby byl tak velmi proti Psv by sance nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí PSV jsou jasným favoritem, ale hosté už dokázali v nedávné minulosti v pohárech hodně překvapit, mají ale zápasový handicap, a uvidíme, jestli se ukáže H. Larsson. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele