základní skupiny - skupina G, 5. kolo
19.12.2007 20:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Hapoel Tel-Aviv - Aalborg BK 1:3

Jedině vítězství nad dánským soupeřem dávalo domácím naději na postup do další fáze. Slavné dny Hapoelu jsou však minulostí. V současnosti je Hapoel až na 12. místě v lize a bídnou formu potvrdil i v existenčním zápase na evropské půdě.

Vstup do zápasu měli domácí velmi dobrý. Po šesti minutách ale odzvonilo izraelský nápor břevno Fabia Juniora. Pak se hra vyrovnala a šance se začaly střídat na obou stranách. První ránu postupovým ambicím Hapoelu zasadil v 27. minutě Kasper Risgård, když zhruba z deseti metrů uklidil volejem Canův centr z pravé strany za Enyeamova záda. Zaskočení domácí se dlouho nenacházeli odpověď, ale do kabin se nakonec šlo za nerozhodného stavu. Gól naděje vstřelil pěknou ranou z dálky nejaktivnější domácí fotbalista Fábio Junior.

Krátce po přestávce ale Hapoel inkasoval druhý zdrcující úder. Nsubu v 50. minutě fauloval ve vápně Curtha a nařízenou penaltu Michael Jakobsen napálil levačkou do středu branky - 1:2. Domácí křečovitá snaha přinášela jen další šance pro Aalborg, a když v 66. minutě Risgård přihrál Thomasi Enevoldsenovi, který zvýšil na 3:1 pro hosty, bylo prakticky rozhodnuto.

Dánové díky tříbodovému zisku přeskočili Hapoel v tabulce, ale šlo vlastně jen o kosmetickou změnu. Páteční nyonský los dalšího kola se ani jednoho týmu týkat nebude.

Autor: Jiří Fišara / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele