1/16 finále - odvety
21.02.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - FC Curych 0:0

Ve velice nudném utkání branka nepadla, a tak do další fáze Poháru UEFA postupuje Hamburk, který dokázal v prvním zápase vyhrát na hřišti Curychu 3:1.

Obraz hry prvních dvaceti minut vypadal následovně: Hamburk se držel hlavně na své půlce, snažel se držet míč na svých kopačkách a do útočení se pouštěl jen zřídka. Hosté na tom byli ještě hůře, jelikož si nebyli schopni ani přesně přihrát.

První vážnější šance se tak odehrála až ve 21. minutě, kdy zcela volný Trochowski trefil z penaltové značky jen obránce hostů. Poté opět přišla velice hluchá fáze, za zmínku stojí snad jen jedna standardní situace hostů, ta však byla zakončena velice nepřesně.

Před koncem poločasu měl ještě šanci Benjamin, ale nechtěl utkání příliš pomoci a svou šanci také neproměnil. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0. Do druhé půle nastoupili hosté s jednou změnou. Místo Tica nastoupil Konde, ale hra se příliš nezměnila. Vypadalo to na předzápasové prognózy, že se HSV šetří na víkendové utkání s Bayernem.

V 71. minutě měli svou první šanci hosté. Tahirovic nikým nehlídán jen přestřelil branku Franka Rosta. O dvě minuty později už začali odcházet první fanoušci a to zcela poprávu. Je to smutné, ale do konce zápasu se již nic nestalo, a tak na světelné tabuli zůstal i po devadesáti minutách výsledek 0:0.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburg má z prvního zápasu dostatečně nahráno, bude to pouze jistit. Přeji FC Curych, ale už to nezvrátí. Škoda. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný Razzox, ale bary72 ! Nevím, proč to tam furt leze !

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hamburg splněná povinnost, pro Curych už bylo pozdě. Postup si prohráli doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele