1/16 finále - odvety
21.02.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Francouzský obr vyřazen

Bordeaux nedokázalo na domácím hřišti zvítězit a z Poháru UEFA je vyřazeno. Anderlecht v minulém týdnu zvítězil doma 2:1 a dnes uhrál na francouzské půdě remízu 1:1. Ve velmi ostrém utkání padlo deset žlutých a dvě červené karty. Do sprch museli v obou případech hráči Bordeaux.

Domácí byli namlsaní vysokým ligovým vítězstvím nad Monakem 6:0 a do zápasu vstoupili lépe. V páté minutě střílel Obertan, ale Zítka v brance hostů neměl problém míč chytit. Anderlecht v první půli vystřelil na branku pouze dvakrát, ale i to mu stačilo, aby se ujal vedení. Po půlhodině hry našla Akinova přihrávka Chatelleho, který poslal hosty do překvapivého vedení.

V druhém poločase domácí tým přidal na tempu a dostal se do několika slibných příležitostí, největší z nich měl Cavenaghi, ale brankáře hostů nepřekonal. Ten stejný hráč se ale branky nakonec dočkal, v 71. minutě střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

Naděje Bordeaux na vstřelení druhé branky a vynucení si alespoň následného prodloužení zhasla o minutu později, když byl vyloučen Tremoulinas. 180 sekund před závěrečným hvizdem dostal červenou kartu také Chalme a poslal Bordeaux do devíti mužů na hřišti.

Anderlecht se v dalším kole utká s velice těžkým soupeřem, kterým není nikdo jiný než Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com, goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

girondins postup a tip3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Girondins mají co dotahovat, ale jejich forma je v této době stabilně vysoká, čehož se musí Anderlecht právem obávat. V tomto utkání nastupují hoši z Bruselu z pozice slabšího, tak uvidíme, jak se s tím poperou a to včetně našich zástupců. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bordeaux vládne zklamání, moc si doufali, že zvítězí a postoupí. Stal se opak, raduje se ten rádoby slabší. Anderlecht to zvládnul na výbornou ! Obě mužstva v zápase sehrála pěknou karetní partii ( 10 ŽK a 2 ČK) !!! A co Standa Vlček, kde byl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by asi byl, když hrál poháry za Slavii...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele