základní skupiny - skupina F, 5. kolo
19.12.2007 20:45 CET
6 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Aris Soluň 6:0

"Vždycky když řeknu, že jsem 100% připravený, nedám gól. Řeknu tedy radši, že nejsem na 100% připravený," prohlásil italský střelec Luca Toni na předzápasové konferenci. A udělal dobře, jelikož se mi proti Arisu podařilo vstřelit hned 4 branky. Bayern prokázal svou kvalitu a zápas vyhrál s přehledem 6:0.

Hned od začátku bylo vidět, kdo v Allianz Aréně bude určovat tempo. Bayern se do svého soupeře zakousl a v prvním minutách měli šance Lahm, Lucio a Klose. Ani jednu ale domácí nedokázali proměnit. Ve 12. minutě ukázali hosté z Řecka, že fotbal rozhodně hrát umějí. Ve vápně se k míči dostal Ivic, ale ztroskotal na výborném Kahnovi. Poté tempo trochu opadlo a Bayern začal opět postupně získávat kontrolu nad zápasem. Ve 25. minutě se dočkal první branky. Po levé straně se uvolnil Ribery, jeho centr neudržel brankář Chalkias a pro Toniho nebyl problém uklidit míč do prázdné branky. Další branku vstřelil Ital sedm minut před koncem první půle a byla skoro stejná jako první. Ribery centroval, Klose hlavičkoval, Chalkias neudržel a Toni dal gól.

Začátek druhé půle se hrál v klidném tempu bez větších šancí na obou stranách. Další branka totiž přišla až v 64. minutě - a opět byl u toho Luca Toni. Po Riberyho střele byl v pravý čas na pravém místě, dlouho neotálel a přesně zakončil, 3:0. O tři minuty později vedl Bayern již o čtyři branky, a zase Toni. Jaké to je dát gól, si mohl v 78. minutě vyzkoušet Christian Lell, který se přesně trefil po skvělé akci Podolskiho. Bayern stále němel dost, diváci oslavovali každý kontakt s míčem. Gólový účet dnešního večera uzavřel Phillip Lahm, který se rozběhl po levé straně a nikým neatakován neměl problém se zvýšením skóre na 6:0.

Diváci se v Allianz Aréně rozhodně nenudili. Bayern se po menší krizi v Bundeslize opět vrátil do strarých kolejí, Aris Soluň s přehledem porazil a skončil tak na prvním místě v tabulce skupiny F. Na Aris zbylo až čtvrté nepostupové místo.

Autor: Michael Künzel / fcb.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luca Toni řádí:)) je to striker jak se patří

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Luca Toni !!! Bayern Minichov si nakonec pěkně zastřílel a jedním z nejhžhavějších kandidátů na celkové¨prventství.

Reagovat
smazaný uživatel

parada konecne si zvedl sebevedomi..protoze ke konci se zony se jim nedarilo...doufam ze 2pulka...bude lepsi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele