1/16 finále - odvety
21.02.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Bolton Wanderers 0:0

Jeden z možných černých koní Poháru UEFA je ze hry. Atlético Madrid nedokázalo smazat jednogólové manko z prvního zápasu a po remíze 0:0 končí. Do dalšího kola postupuje anglický Bolton.

Angličané přijeli s jednogólovým náskokem a na Stadionu Vicente Calderóna jej hodlali udržet až do závěrečného hvizdu. Favoritem byli domácí borci, ale jako první zahrozili hosté. Stelios Giannakopoulos prověřil v desáté minutě připravenost Abbiatiho. Ten byl na místě a vyrazil nad břevno. Atlético sázelo hlavně na spolupráci dvojice špílmachrů Maxi Rodrigueze a José Antonia Reyese. Nicméně v barvách Boltonu pracoval ve středu hřiště téměř strojově dokonle dvojblok Cahill - O'Brien a tak se očekávaný nápor nekonal.

Jedinou gólovou šanci domácích měl Luis Garcia. Bývalý hráč FC Liverpool však střílel vysoko nad. Jinak se hra odvíjela v poklidném tempu. Do tlaku se domácí dostali až v poslední desetiminutovce, ale spolehlivě pracující obrana Boltonu toho na Jussi Jääskeläinena pustila jen velmi málo. Potrestaný Segio Agüero chyběl červenobílým určitě víc než se čekalo a i díky jeho neúčasti se Bolton mohl postarat o jedno z překvapení tohoto kola.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atletico snad postoupi-tip2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Další dnešní zápas konaný v Madridu by snad měl být jasnější. Naše priorita je jasná, po nepovedeném utkání v Boltonu, rozmetat soupeře a postoupit. Nepostoupit by byla ostuda. Celkové porovnání ve všech směrech vyznívá pro Atlético. Jen to potvrdit. Snad už zabere naše silná ofenzivní vozba. Bolton je letos nemastný, neslaný, navíc na ně může zapůsobit odlišné klima, atmosféra, moc fandů asi za nima nepřicestuje, ...Tak tip 3:1. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
alias

Tak asi ne, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra !

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi věřit ! To je velké zklamání a ostuda pro Atlético a její fans !!! Aby zápas skončil, navíc doma, v kolonce branek s nulou, to se nám zase tak často nestává a zároveň to o nečem svědčí. Vypadá to, že se v tomto období láme úspěšnost celé sezóny. Zbytečné vypadnutí z Poháru UEFA bude mrzet, ale asi si to Atlético nezasloužilo. Musí se začít s čistým stolem a tvdě pracovat !!!!! Bolton z minima vytěžil maximum, blahopřeji. Ale výkonnostně nepřesvědčuje, pokud chce jít v Poháru UEFA výš, měl by přidat, ale myslím, že letos na to vůbec nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele